merhaba
kent konseyi güzel bir oluþum.umarým ahbab dost konseyine dönmez.
.
merhaba
kent konseyi güzel bir oluþum.umarým ahbab dost konseyine dönmez.
.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:40 ) deðiþtirilmiþtir.
allah var seriki yok
medeni toplumlarda gerekli olan böyle bir konseyde bilge insanlarýn olmasý gerekir.yallahçilarýn,yalancýlarýn iþi olmamalý bence.Her kafadan insanlar olmalý,kafadengi olmamalý.yoksa hamasýn dediði gibi baronlar konseyine döner.Bunu aksoy da iyi bilir.Geçi Aksoy bu ara baronlardan yana duruyor.Allah sonunu hayreylesin.Dön babam dön,nereye kadar.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:41 ) deðiþtirilmiþtir.
allah var seriki yok
alýntý:
yalansevmez demiþ ki:
medeni toplumlarda gerekli olan böyle bir konseyde bilge insanlarýn olmasý gerekir.yallahçilarýn,yalancýlarýn iþi olmamalý bence.Her kafadan insanlar olmalý,kafadengi olmamalý.yoksa hamasýn dediði gibi baronlar konseyine döner.Bunu aksoy da iyi bilir.Geçi Aksoy bu ara baronlardan yana duruyor.Allah sonunu hayreylesin.Dön babam dön,nereye kadar.
bak arkadaþým,
mademki böyle bir güzel kuruluþa cevap yazmýþsan,o halde neden beni baþkasýný eleþtiriyorsun.anlayamadým.
biz hep ne etikse,kendimiz etik.önce ne yapmak istediðimizi bilelim.sonra baþkalarýna çamur atalým.olmaz mý?
benim baronlarla veya baþkalarý ile iþim olamaz.bir kere ben adý geçen kent konseyi nden yana olmasdaydým,böyle bir konu yazmazdým.birazcýk havesimiz var onu da siz kürüklemeyin.böyle bir anlayýþ olamaz.hele size hiç yakýþtýramadým.lütfen bir birimizi kýrmayalým.olmaz mý?
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:43 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
yalansevmez demiþ ki:
Ahmet abime böyle abuk subuk ?eyler söyleyeceksen , mertce yazanesine git ve konuþ,öyle sanal ortamda meydana laf atýp,geriye kaçmak, yiðitlik deðildir.Ahmet abi her zaman arkandayým,bunu bil.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
dünkü ifadelerim den dolayý özür dilerim.Ama zaman zaman Aksoy un eski yazýlarý ile þu anki yazýlarýný karþýlaþtýrýyorum.Oluþum gaztesini de düzenli okurum yýllardýr bizim dükkana gelir.Yav insaf ,insan bu kadar mý deðiþir.Aksoy un bazý mertçe muhalefet etme olaylarý var takdir etmiþim zamanýnda.Ama her vesileyle birilerini övmesi,yüceltmesi hayal kýrýklýðý yarattý bize.ona üzüliyk.konsey davasý da bu yüzden yanlý gibi olacak beklentisi oluþuyor insanlarda.devrimciliði ayaða düþürmiyek diyorum. ahmet haksýz mýyým
yine saygýmý sunarým
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:45 ) deðiþtirilmiþtir.
allah var seriki yok
sevgili kardeþim,
ben her zaman her yerde,DEVRÝMCÝ olduðumu ifade eden ve þeref duyan bir insaným.tabi ki,tüm bunu söylerken,sen veya baþkasý için söylemeyen bir yapiya sahip kiþiyim.belki söyleminde kendine göre haklýsýn.ama?bence en büyük devrimcilik,doðruya doðru,yanlýþa yanlýþ diyebilmektir.deðil mi?
ne olur ,bu tür olaylarý abartmadan yazsak,ne olur acaba?
benim ve gazetemin kimseye veremeyeceði cevap yoktur.hepinizin sorularýna açýk yüreklillikle cevap vermeye hazýrým.
sevgili arkadaþým,
ben kendime bir prensip edinmiþim ,bu melmeket te kim hizmet yaparsa ben onun ayaklarýnýn altýný öperim.
selam ve sevgiler
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Senin Allahýna Kurban Ahmet
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:47 ) deðiþtirilmiþtir.
suat sabuncu
alýntý:
bence en büyük devrimcilik,doðruya doðru,yanlýþa yanlýþ diyebilmektir.deðil mi?
doðru söze nedenir....
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
tesekkürler admin
allah var seriki yok
Insanlarýn Birbirlerini Bu Kadar Eleþtirmesini Sevmiyorum.burda önemli Konulara Bakmak Istiyorum.saygýlar.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:48 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
guruguru :
Insanlarýn Birbirlerini Bu Kadar Eleþtirmesini Sevmiyorum.burda önemli Konulara Bakmak Istiyorum.saygýlar.
iyi de guruguruguru kardeþim ; ne diye bu kýsma cevap yazmýþsýn..?
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili huzeyfe sen bakimde her konuya el atmýþýn........BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO...?
iNAN HARiKASIN....
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevigli CAN ' ým hani belki admin aðabeyimin gözüne girerim, bir moderatörlük yardýmcýlýðý koparýrým hesabý...
iþte bundan dolayý siteyi sokak sokak geziyorum...
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:52 ) deðiþtirilmiþtir.
kent konseyi fikri çok harika lütfen lafta kalmasýn
by bursa
evet sevgili arkadaþým size hakverim.