ben 20 yýldýr diþarýdayým 17 sene ankarada þimdi 3 yýldýr malatyadayým.geçen günler herþeyi unutturdu fakat NOHUT DÜRÜMÜNÜ unutturmadý. Nizipe gelince her sabah ilk iþim nohut dürümü yemektir.nohut dürümünmün Nizip olarak patentini almalýyýz
ben 20 yýldýr diþarýdayým 17 sene ankarada þimdi 3 yýldýr malatyadayým.geçen günler herþeyi unutturdu fakat NOHUT DÜRÜMÜNÜ unutturmadý. Nizipe gelince her sabah ilk iþim nohut dürümü yemektir.nohut dürümünmün Nizip olarak patentini almalýyýz
nohutsuz ve acý bibersiz bir hayat düþünemiyorum rabbim ayýrmasýn bizleri...
doðru rabbimiz ayýrmasýn.Nizip tekiler yesin gurbettekiler de resmine baksýn
bizimde canýmýz nohut dürümü istiyor.biri benim yerimede yesin.
afiyet olsun
slm herkese
nohut dürümü almanya´dada yok
canim cekti valla olsa da söyle sabah kahvaltisinda yesek iyi olur demi
saygilarimla
Konu dj-serap tarafýndan (07.09.08 Saat 15:21 ) deðiþtirilmiþtir.
iþte bizim þansýmýz bu serap hem Nizipli olup hemde Nizipli olmak istersen sana burdan kargoyla bi dürüm gönderelimþimdi sen buraya gelene kadar çok özlersin nohut dürümünü
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
3 hafta sonra ordayým inþ...yaz okuluna son)
evet nohut durumu cok güzel oluyor sabah erken sýcak ekmekle olunca yanýnada piþmiþbiber rarika oluyor gecende bir nizipli geldi dýþarýdan misafir ne yek istersindedim kebab falan ben abartýsýz söylüyorum nohut durümü yiyecem dedi kebab galiba nohutun arkasýnda kalýyor birde meþhur kavurmamýz var tabi kavurma dedince ilk akla gelen rahmetli ugurcankesen abimiz gelirdi onu burdanda rahmetle anýyorum nur içindeyatsýn kültürel degerlerimize sahip cýkmak onlarý ön planlara taþýmak gerek ama bunlarý yapmayada insanlar gerek
selam herkese biz burada sabahlarý arada yapýyoruz ama ordakinin tadýný bulamýyoruz... nizipliler aðzýnýn tadýný biliyor.
ya istanbul tamam da ankarada var mý nohut dürümü yapan bir yer?
ben cetintas nohut dürümü gibisi varmi be gurbette gercektende ozlemisiz tum calisanlara basarilar
Patent alma giriþimleri oldumu olduysa ne aþamada bu iþe bir el atmak gerek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bende nizipde nohutcu nurettinin üzerine nohudu görmedim
ben nohutu sevmem ama o dediðiniz nohut dürümünden hiç yemedim daha farklý biþey galiba bi yemek lazým![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...