Allah emegi gecenlerden Razi olsun,Memleketimize hayirli olsun.
Allah emegi gecenlerden Razi olsun,Memleketimize hayirli olsun.
hayýrlý ugurluolsun milletimize herþey Nizip için yapýlýyor bunun degeri bilinmeli
Made Ýn NizipLi
BÝLGÝSAYAR KURSU
HALK OYUNLARI KURSU
YABANCI DÝL KURSU
BAÐLAMA KURSU
AÝLE EÐÝTÝMÝ
BAKICI ANNE
SEDEFÇÝLÝK
MOZAÝK
OKS HAZIRLIK
ÖSS HAZIRLK
OKUMA YAZMA
EL ÝÞLERÝ
MAKÝNE NAKIÞ
VB. Kurslarýn yapýlacaðý yeni halk eðitim merkezinde zamanla deðiþik yeni kurslar açýlacaktýr.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ihracatçýlýk kursu istiyoruz abi...
EMEGÝ GEÇENLERDEN MEVLA RAZI OLSUN,HÝZMET RÜZGARI DEVAM EDÝYOR EN GÜZEL GÜN VE DAHA GÜZEL ESER VE RESÝMLERE SEVGÝLÝ ORHANIM.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kütüphane için orada bir bölümün tahsis edilmesini arzu ediyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hayýrlý ugurlu olsun
býr de orhan abý mozaýk kursuna kayýt yaptýrmak ýcýn ne gereklý belýrlý sartlar varmý?
yardýmcý olursan sevýnýrým..
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ticaret odasýnýn da mozaik kursu açacaðýný duydum,Tic.odasý sekreteri Ý.Halil Babacan beyfendiye uðrayýp gerekli bilgileri alabilirsiz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
tskler abý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
madi ve manavi olarak emyi geçen herkesten allah razýolsun ilçemize hayýrlýolsun
Eðitim alanýnda Nizip'te gerçekten de güzel þeyler oluyor.Bunlara örnek olarak birçok yeni okulun yapýlmasý birçok okula ek binalar yapýlarak derslik sayýlarýnýn arttýrýlmaya çalýþýlmasý Nizipteki okullarýmýzýn Tübitak ta baþarýlar elde etmesi hep eðitimde kaliteyi arttýrmak için yapýlmýþ olan çalýþmalrýn sonucudur.Son olarak da Halk Eðitim Merkezine yeni bir binanýn yapýlmasý halkýmýza ferah bir ortamda iyi bir eðitim imkaný sunmak içindir.Bu tür faaliyetlerin devam etmesi temennisiyle...............
Arkadaþlar aslýnda ilçemizin en büyük eksiði folklor gurubunun olmayýþýdýr. Gerçi okullarda var ama,öðrenciler mezun olduktan sonra yeniden öðrenci yetiþtirmek yerine büyüklerden hani þöle yaþý 20 ila 35 arasý olanlardan bir folklor ekibi kurulsa nasýl olur. Acaba gönüllü çýkarmý ?![]()
Ben kimim..?