nasýl yorulduk hemde ama deðdi çok tatlý bir yorgunluk ayrýca uyumuyor biraz kestiriyorduk o kadar![]()
nasýl yorulduk hemde ama deðdi çok tatlý bir yorgunluk ayrýca uyumuyor biraz kestiriyorduk o kadar![]()
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
ömer kisa kardesim ben yokum gez bakalim gelirsem bakali gezebilecenmi kardesim benide gezdir izine geleyim cok guzel olmus kutlarim sizi ömer selamlar
ömer cok guzel gezi olmus bizim köyede gideydin omerrrrrrrrr![]()
orhan abi 200 tane resimden attýðýn bu kadar mý hani gerisi nerede... bi tane orhan çelik vardý onun çimerken resmi falan onlarýda istiyoruz..![]()
Konu ÞAHÝN TEKÞAN tarafýndan (30.07.07 Saat 14:58 ) deðiþtirilmiþtir.
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Tek Kelime Ýle Mükemmeldi... Gezdik, Tozduk, UfLadýk, PusLadýk, Günümüzü Gün ettikSabah Nohut dürümleriyle, kolalarýmýzla, Sokagýn Ortasýnda TabLaLarýn üzerinde Kahvaltýmýzý Yaptýk... saat 9 gibi Nohut dürümünü kaçýran abilerimiz gelmeye baþLadý...arabaLara atLadýðýmýz gibi soluðu manavda aldýk, dometes,SalataLýk, biberlerimizi kasaya doldurduk, oltaLarýmýzýda baðaja katýp dosdogru teknenin yolunu Tuttuk... Ýbrahim kaya abimiz gelene Kadar oltaLarý sallamaya baþladýk. bereket 5 tane tuttuk 2 sini kaçýrdýk
![]()
Ýbrahim abi gelirgelmez teknemiz hareket etti... uzun ama güzel bir Yolculuk oldu Yolda durduk fýrat'da yüzdüktarihi yerleri gezdik sohbet ettik, Kýsaca Günümüzü gün ettik
GelmeyenLer ve KaçýranLar Çok þey Kaçýrdý... bu sefer Tecrübe oldu ama gelecek sefere abilerimizde Uygun görürse c.tesiden cýkaLým gece Halfetide dinleneLim... tarihi yerleri doya doya gezeLim. Bu Organizasyonu bize hazýrLayan Mustafa biliciye Teþekkür edrim... Sayýn Adminimiz Mehmet AKPek,Derviþ DörtBUDAK abimize Organizasyonda bizlere maddi ve Manevi destek olduklarýndan dolayý özellikle teþekkür ederim... Kasým abi,Orhan abi,BünyaMin abi
Ömer kýsa, Hakan Þahin, Tuncay Baþkan,Ýbrahim Kaya, Fikret ciftci,Nizipli Mehmet,Crazy Life, Halil Hocam ve ismini sayamadýðým abilerime Kardeþlerime Teþekkür edrim... Allah Hepinizden Razý Olsun... Yeniden Böyle OrganizasyonLarda Görüþmek dileði Ýle... Büyüklerin Ellerinden Kücüklerin Gözlerinden Öpüyorumm... CumaLi Budak...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Dayan be gönlüm!.
cumali öyle bir anlatmýþsýn ki gitmemiþ olanlar gitmiþ gibi oldular bence...
Dayan be gönlüm!.
Nizip kom üyesi kardeþlerim çok güzel bir gezi organize etmiþsiniz yanýnýzda olmak isterdim rum kale halfeti süper resimler muhteþem orhan bey kardeþime burdan teþekürlerimi sunarým güzel resimler için umarým bir dahaki geziye katýlýrým allah izin verirse hepinize saygýlar
baþka foto yokmu ya
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
valla guzel bý gezi olmus katýlamadýgým için cok uzgunum cok sey kacýrmýsým
Maþallah maþallah Nizip.com a boþ durmak yasak. Allah muhabbetimizi artýrsýn... Orhan abi inþallah gelince bi tur da biz atarýz...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)