Her yönüyle güzel bir gezi oldu, bu güzelliklerin yanýbaþýnda olup ta fark edememek büyük bir kayýp.
Tekne de güzeldi sadece bir iki ufak eksiði vardý bir daha ki sefere bunlarda göz önünde bulundurulursa daha keyifli olur. Özellikle su çok güzeldi; suyun serinliði, berraklýðý tarif edilemeyecek ölçü de eþsiz bir güzellik, bazý arkadaþlar batýdaki sahil kentlerinden bahsetmiþler inanýn aynen söyledikleri gibi hatta oralardan daha güzel diyebilirim.
Nizipte olup ta bu keyfi yaþamayanlar ve hatta benzer etkinlikler için sahil kenarlarýna gidenlerin için çok büyük kayýp... ne yapýp edin bu güzellikleri Nizipte baraj gölünde yaþayýn.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
ya arkadaþlar çok gelmeyi istedim ama izin erken sona ermek zorunda kaldý inþalllah seneye
gelemeyen gelmek istemeyen arkadaþlar çok þey kaçýrdý bilsinlerçok keyifliydi. bu arada eðer tekrar düzenlencek olursa bayan üyeleride bekleriz.
SIKINTI YARATMA...!
ORHAN ABÝ bi ara VAN KALESÝNE mi gitsek![]()
SIKINTI YARATMA...!
Eglenceniz bol olsun. Ben de temmuz ayinda gitmistim oraya. Gercekten sahane bir yer dogrusu.
slm cok güzel okadar Nizipteydim kýsmet olmadý bizim yerimizede gezin
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
cok eglenmýssýnýz býlýyom aradýgýmda hepýnýz horul horul uyuyordunuz![]()