Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
abi ben gelince de beni de sen gezdirirsin artýk)ya bari 18 aðustos taki toplantý ya gelebilseydim
![]()
Ya saldýray sende ne kýsmetsiz adamsýn yawHer programýmýzda yoksun...Neyse Fatihabi,Cengiz ve sana özel seans yaparýz artýk
![]()
Ben kimim..?
caným abim benim yaa...ne kadar da düþünceli...abi neyse geziyi yaparýz inþ bu arada turnuvayý þimdiden ayarlayýn da gelince yine beklemeyelim)
Yorulmaktan zevk aldýðým ender turlardan biriydi. Her dakikasý dolu dlu geçti. Her biri birbirinden deðerli üye arkadaþlarým, son derece olgun ve neþeli bir havada geziyi bitirdiler. En kýsa zamanda detaylarý sizlerle paylaþmak istiyorum.
Admin,bünyamin kasým yüksel niz.mehmet halil Eker BenBaþkan Mustafa bilici Ý.Kaya orhan Derviþ cali Crazy Ömer Hakan fikret ... hatýrladýklarým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Saldýray sizler gelince tekrar yaparýz Ýnþ..
0342 5171254
inþ abii...Nizip'te olmayan bütün arkadaþlar için)
Hiç yorgunluk falan olmadý. Çok deðerli arkadaþlarla, çok güzel bir tatil yaptýk. Gelecek sefer iki günlüðüne gidelim...Çeþme,Bodrum,Kapadokya neymiþ yaaa!...
Admin,orhan ben resimleri atamadým,þu google'nin resim küçültme proðramý vardý biriniz þuraya linki atsýn,bulamadým. Orhan çok güzl bir resmin var onu atacaðým![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
resimlere ve yorumlara bakýlýrsa güzel bir gezi olmuþ, en kötü gününüz böyle olur inþallah. her ne kadar gelemediðim için üzgün olsamda sizlerin mutluluðu banada yansýr.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Derviþ fotolarý googlede felan deðil fotoshop programý ile küçültüyom...Maalesef link veremeyeceðim ama msn açýk oaraya at...
Ben kimim..?
esselamün aleyküm
sayin cok deyerli ORHAN CELIK abicim sen beni almanyadan tanirsin insallah
bu sitede vermis oldugun hizmetten dolayi seni tebrik ediyorum ve sana bütün is hayatindada basarilar diliyorum
saygilarimla
B.ayhan_37
0342 5171254