Eminim bu baþlýðý görünce hemen aþký düþündünüz. Ama bu baþlýðýn aþkla alakasý yok. Burada anlatmak istediðim olay insanýn yalnýzlýða olan ihtiyacý. Bunu anlatmamýn nedeni benim yalnýzlýktan çok hoþlanmam. Ýnanýn yalnýz kalýnca kendimi çok zinde ve dinlemiþ hissediyorum. Yani anlayacaðýnýz bir gün þehirden ve seslerden uzakta bir çiftlik evi almak en büyük hayalim. Artýk iyice sýkýlmaya baþladým bu þehir hayatýndan ve kalabalýktan. Tamam herþey iyi güzelde insanýn biraz yalnýzlýða da ihtiyacý var, kendisini dinlemesi ve kafasýný boþaltmasý için. Bu sýralar yapmaktan en çok zevk aldýðým þeylerden birisi yalnýz baþýna evimde müzik dinlemek siz de deneyin eminim ki kendinizi iyi hissedeceksiniz. Çoðu kiþi yalnýz kalmaktan korkar ve üzülürler. Ama ben tersine yalnýzlýðý ve yalnýz kalmayý seviyorum. Bilmiyorum ki bende mi sorun var? Ama zannetmiyorum herkesin kiþilikleri farklý. Çocukluðumdan beri yalnýz kalmayý sevdim. Þöyle yalnýz baþýnýza bir bankta oturup denizin ve kuþlarýn sesini dinleyeceksiniz. Birlikteliklerde bile biraz yalnýz kalmak insana iyi gelebiliyor diye düþünüyorum hep birlikte hep birlikte olmaz ki.
Neyse yalnýzlýk konusunda bu kadar konuþmak yeterli diye düþünüyorum zaten saçmalayacaðým kadar saçmalamýþým ama kafamda ki düþünceler böyle. Hoþçakalýn
![]()
![]()