Ben beden eðitimi öðrencisiyim Nizipte bu sayý az olmasýna raðmen burs alamýyoruz sesimi burdan duyurmak istiyorum.
Ben beden eðitimi öðrencisiyim Nizipte bu sayý az olmasýna raðmen burs alamýyoruz sesimi burdan duyurmak istiyorum.
burs almak konusunda hepimizin sorunlarý var...![]()
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Geçen senelerde buna benzer baya bir konu açtýk ama iþ Nümed(Nizipli üniversite mezunlarý ) derneðinin kurulamamasýnda düðümlendi...
Ýnþallah kardeþ sen ve seninki arkadaþlar burs bulabilir...
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Belediyemizin bu konuda bir adým atmasý lazým. Ýlçemize bir sürü güzellik yaptý öðrencileri de görmesi lazým.
1-Kaymakamlýk sosyal Yardýmlaþma ya baþvurun.
FAKAt::Sosyal yard, baþvuru ve öðrenci kabul etme zamanlarý uyumsuz olabiliyor.bazen aðostosta kayýt ediyor fakat bu kezde öðrenci belgesi sorunu oluyor.bazende ekim ayýnda kayýt kabul edilebiliyor.
2-Belediyemiz bu yönde çokyönlü hizmet veriyor.
Fakat:yine kayýt kabul tarihleri deðiþebiliyor.
3-Yine Nizipimizde hayýrsever iþadamlarýmýz, esnaflarýmýz da burs veriyor.
fakat: bu da yine kiþisel uðraþýnýza kalýyor.
ayrýca bölüm, süre, kiþisel özellikleriniz itibariyle sýký elemeler var.
Her baþvuru formunda da 'yanlýþ beyan edilen bilgilerde cezai sorumluluk üzerimdedir ve sorun idare mahkemeleri çözüm yetkisindedir 'diye imzanýn yanýnda ifade mevcut
önemli olan sorup soruþturmak ve zamanýn geçmemesi yönünde çalýþmak.öðrencilerde burs sorunu çok fazla.hele Nizipimizde bu yönde keskin adýmlar olmayýnca.
son söz:Lütfen acil ihtiyacýmýz yoksa baþvuru yapmayalým.hakeden alsýn.
Konu kubiturk tarafýndan (29.07.07 Saat 09:41 ) deðiþtirilmiþtir.
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Fakir çocuklara yönelik projelerimiz vardý ve bunu hayata geçirdik,belediye olarak 600 fakir çocuðun okumasý için yeni bir okuma salonu açtýk ve þuan faal durumda, yalnýz üniversite öðrencilerine yönelik burs verme gibi bir çalýþmamýz olmadý,malum küçük belediye olmamýz itibariyle bizi aþýyor. Yalnýz G.antep büyükþehir belediyesi her yýl burs veriyor,oraya baþvurmanýzý öneririm. Ayrýca Nizip kaymakamlýðý sosyal yardýmlaþma ve dayanýþma fonu yýlda bir kez olmak üzere yol parasý adý altýnda yardým ediyor.Fakat okullarýn açýldýðý hafta öðrenci belgesi ile gidip baþvurmanýz gerekiyor. Detaylý bilgi için cepten beni ararsanýz blgi verebilirim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
SLM ALEYKÜM ARKADAÞLAR BURS VEREN KURUMLAR HAKKINDA BÝLGÝNÝZ VARSA LÜTFEN YAZIN
SELAM ÝMAM HATÝPLÝM
ÝLGÝNÝZE TEÞEKKÜRLER BU SORUN ARKADAÞIMIN SORUNU ASLINDA ÜYELÝÐÝ OLMADIÐI ÝÇÝN BENÝM ÜYELÝÐÝMDEN YAZDIK
SELAM ÝMAM HATÝPLÝM
SLM KARDEÞ BENÝM
SORUNUMU GUNDEME GETÝRDÝGÝN ÝÇÝN TEÞEKUR
DLM ÝMAM HATÝPLÝM![]()
EVt bilgisi olan yazrsa iyi olur...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Selam Arkadaslar
Denizlide Okuyorum Nizipliyim
Bu Kaymakamlik Ve Belediye Bursuna Baþvurdum Ama Sonucunu Bilmiyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim þimdiden Teþekkurler
burs baþvurusunda baþvuracaðýnýz bir çok yer mevcut
en kýsa zamanda bu adresleri sizlere ulaþtýrmaya çalýþacaðým
halaf çalýþkan