3 saat sonra izmir ucagýyla gaziantepe ucacagým ve de bu geceyi antepin havasýný teneffüs ederek gecirecegim.teþekkür ederim allahým.kadir geceniz mubarek olsun.ves-selam.
3 saat sonra izmir ucagýyla gaziantepe ucacagým ve de bu geceyi antepin havasýný teneffüs ederek gecirecegim.teþekkür ederim allahým.kadir geceniz mubarek olsun.ves-selam.
selam aleykum ben imam hatip mezunu deðilim ama imam hatip mezunu olmayý çok isterdim. hayata yeniden baþlama imkaným olsa imam hatip okumayý tercih ederdim. her sene imam hatipliler gününe gidiyorum. hakikaten yýllar geþsede dostluklarýn daha da pekiþtiðine þahit oluyorum. o kardeþane duygular. tekrar tekrar adres almalar telefon numaralarý,email adresleri her geçen pekiþtirilen dostluklar. ne kadar güzel deðilmi. ayný apartmanda oturup da birbirini tanýmayan insanlarý görünce insan hakikaten üzülüyor..
ÝMAM HATÝPLÝ OLMAK BÝR AYRICALIKTIR
SELAMÝMAM HATÝPLÝM
SELAM SENÝN RUHUNA
dört beþ yýldýr katýlmýyorum neden derseniz
imam hatiple ilgi ve alakasý olmayan hiç muhatap olmadýðým ve kaale almadýðým kiþiler
sanki okul müdürüymüþ gibi davranýyorlar ve siyasi haa kokuyor bu bayramalaþma ama iama hatipin deðilde sanki bir siaysi partinin miþ gibi geçiyor o nedenle sessizde olsa protesto ediyorum
Selam Nizipli ve Ýmam Hatipli Kardeþlerim.
Ýmam hatip Mezunlar gününe uzakta olduðumdan dolayý katýlamadým.
Resimlerinden tanýyabildiðim Baþta Nezir Abime ve Refik kardeþim olmak üzere tüm kardeþlerime gönül dolusu selamlar
Halil BOZKURT
katsayý kalkmýþ mý ne.