Tüh beeee....!!! Böyle güzel anlarý hep kaçýrýyom ya....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ORHAN ORHAN SENÝN YÜZÜNDEN NÝZÝBE GERÝ DÖNECEM HABERÝN OLSUN BÖYLE DAVETLERÝ KAÇIRIYOM MALUMATIN OLSUN
Emailinizi güncelleyin
Gel abi seni özel olarak ben gezdireceðim.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
orhan benim fotografýmý görsen dersinki ulan bu çiloglu senmisin dersin
(ama saka bir yana sayenizde karar verdim 2008 yýlý içinde nizibe kesin dönüs yapacam )
Emailinizi güncelleyin
Valla abi sizi tam çýkaramadým
Ben kimim..?
ben 1975 liyim Nizip lisesi mezunuyun fotografçýyým istanbul dayým þimdilik bu kadar yeter
Emailinizi güncelleyin
Habere iliþkin vidyoyu aþaðýdaki linkten izleyebilirsiniz.
http://www.cnnturk.com.tr/video/index.asp?vid=772
bireysel emekli, sadece üye...
orhan kardeþim seçim bitti ,
bakýyorum gene aleme Nizip.com alemine daldýn,
seni aramýzda görmek ne mutlu.
19.08'te inþallah bizide gezdirirsiniz tekneyle.
selamlar,
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
ilçemize hayýrlý olsun sayýn bakanada katýdýgý için teþekürederim bizler hernekadar istanbulda yaþasakda gönlümüz Nizipdedir saygý ve selamlar
Nizip comdan arkadaþlar ordaydý sen protokoldan baþkasýný görmüyorsunki orhan kardeþ saygýlar
Ben kimim..?