aa olur mu fatma? ayýp ediyosun baksenin böyle þeylere ihtiyacýn var mý? Seni sevmeyen ölsün
![]()
aa olur mu fatma? ayýp ediyosun baksenin böyle þeylere ihtiyacýn var mý? Seni sevmeyen ölsün
![]()
ÝHC nerdesin hocam yav birselam verdim sonra kayboldun...
Yoksa alkýþý mý beðenmedin ?
hadi gençler kuvvetli bir alkýþ !!!
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
kardesLErim hepinize cok tesekkur ederim..murat eyw kardesim cok mutLu ettin beni.. daiicanLar buraya girdiginiz zaman arayýn beni bi msj atýn bende geLem yaws.. hoþ oLur neyse kendinize ii bakin eyw...
geL geL geL eLLeri cennet kokan yarim
hiç gecmedi seni seven haLim
seni çaLan simdi mutLu simdi zaLim
cok ozLedim seni esmer yarim..
biLader baktým herkes siir yazýyo simdi bu sarký caLýyo burda bende bunu yazam dedimmurata geLsin benden nede oLsa o benim esmer yarim..
![]()
neyse gorusmek uzere kendinize ii davranýn oks?? kimseLere zarar vermeyin bye bye..
abicim mecnunLuktan cýktýk biz artýk mecnun deiLizyaa biLader... neyse bi bakam dedim grsrzz...
ihc kardesým hosgeldýn sefalar gettýrdýn sýtemýze. uzun suredýr gýremýyordum. karsýlama toreni yapamadým ama bený aratmamýs býzým usaklar fazlasýyla tatmýn etmýslerdýr sený.cengýzým nýzýp sensýz çekýlmýyor yaw.
Email geçersiz
oss sonuclarý yusufa yaradý ýlhamýný da actý bugunlerde...
Email geçersiz
ya maþallah herkes burda ama asýl konuyu açan benim caným ayþem yok.þu aralar Nizipte ve ev kýzý olmuþ dantelle uðraþýyor herkese selamý var.bu arada saðol murat allah razý olsun
atilla görünmüyon ne zamandýr özlettin kendini
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ee ayþe artýk çeyizi hazýrladýðýna göre taliblileri de kapýdadýr hey gidi günler hey
Allah neþenizi bozmasýn...
Namanallhým gözlerim yaþardý... þimdi yanyana yunus emre de çay içerken bu muhabbetleri etmek vardý (ya da bi de gece yarýsý telefonda anladýn sen onu). Neyse ya hayýrlýsý bakalým az kaldý geri sayýmý baþlattým. Gökhan üstad dünya pek hýzlý dönüyor yav!!!
Konu cengizkrbck tarafýndan (30.07.07 Saat 19:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Cengizi gördükçe yýlbaþý geceleri halýsahada yaptýðýmýz maçlar gelir aklýma.Gençlik zamanlarýmýzdý.. Üstüste 3 maç yapmýþ ve þampiyon olmuþtuk.Cengiz de döktürmüþtü o maç.Kadroyu pek ii hatýrlamýyorum ama sanýrým Cengiz,Ben,Uður Polat,Burak Mermer,Yusufcan,Alper ve namý deðer "Teacher" Sevgili Mustafa Caner vardý bizim takýmda..Hey gidi günler hey!!
Not:Cengizim kaçtan sayýyoruz geri?
Teyho teyho gençlik diyesin...üstad kadro onun gibiydi galiba çünkü hatýrladýðým kadarýyla biz en zayýf takým gibi görü(yorlardý.)nüyorduk... emme ve lakin takým ruhu diyesin.
1000 den geri sayalým bari...
murat bi resim gönderdi...
[IMG]http://www.Nizip.com/attachment.php?attachmentid=961&stc=1&d=1185825026
999 kaldý ...
a