Ulaþtýrma Bakanýmýz Sayýn Ýsmet Yýlmaz beyfendinin yarýn sabah katýlacaðý Kumla gemisinin hizmete alýnmasý törenine tüm Nizip.com üyeleri davetlidir.
Yer: Zeugma antik kenti
saat : 10:30
Ulaþtýrma Bakanýmýz Sayýn Ýsmet Yýlmaz beyfendinin yarýn sabah katýlacaðý Kumla gemisinin hizmete alýnmasý törenine tüm Nizip.com üyeleri davetlidir.
Yer: Zeugma antik kenti
saat : 10:30
Konu Orhan Çelik tarafýndan (25.07.07 Saat 13:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
NE BU YA HERSEY NIZIPTE OLMASI MI LAZIM ORHAN BEY![]()
abi o gemi gitmemiþmiydi yaw...
Eda haným ve rasim abi ikinizinde mesajýný tam olarak anlayamadým :S
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Mustafa kardeþ bu ayrý bir gemi,ilçe kaymakamlýðýna baðlý.
Ben kimim..?
ben karýþtýrdým da Eda Haným ýn da hoþuna gitmiþ Nizp e bu kadar çok hizmet niye diyor??
Haaaaaaaa tamam anladým![]()
Ben kimim..?
KONU KARISTI BEN SADDECE BURDAKI OLAN TOPLANTI VB GEZILERIN SADECE NIZIPTE OLMASINDAN SIKAYETCIYIM CUNKU BEN ISTANBULDAYIM NIZIP BENIM MEMLEKETIM HERSEYIM ONA YAPILAN HER IS HER KATKI BENI SEVINDIRIR VE MUTLU EDER
Ýþte þimdi daha iyi anlaþýldý![]()
![]()
Ben kimim..?
BUNA SEVINDIM![]()
o zaman sende nizibe gel eda haným herþey Nizipte olmuyor Eskiþehir'e de gidildi ya zamaný bekle istanbul için ya da Nizip'e gel o zaman
Konu ÞAHÝN TEKÞAN tarafýndan (25.07.07 Saat 14:06 ) deðiþtirilmiþtir.
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
GELMEK ISTERIZ AMA BILDIGINIZ GIBI DURUMLAR MUSAIT DEGIL
o zaman bekleyeceksiniz sizde Ýstanbul seferimizi![]()
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA