ben gelcem ama tekneye binmiycem![]()
ben gelcem ama tekneye binmiycem![]()
SIKINTI YARATMA...!
hakan sen arkadan bizi yüzerek takip edersin![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
yýlmaz sitede bugun sevilmiyorum istenmiyorum gibi yazýlarýn bizleri üzer, her ne kadar siyasi olaylardan dolayý biraz gerilim olduysada sonuçta Nizip.com ortamý birlik, beraberliklerin pekiþtiði, muhabbet ve kaynaþmalarýn arttýðý bir platformdur. dünümüze deðil bugünümüze bakalým... ve de eðer çok önemli bir iþin veya programýn yoksa pazar günü bu etkinlikte olmaný isteriz.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
YILMAZ!.. Bak þimdi ayýp ettin
Kendi kendine kuruntu yapma, seni sevmeyeni bizde sevmiyoruz. Sen gelmezsen turuda iptal ediyoruz, haberin olsun!...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Yýlmaz biz seni seviyoruz. Seçim esnasýnda herkes kendi fikrini savunmuþ ve ifade etmiþtir, bu kim olursa olsun biz saygý duymuþuzdur, bundan dolayý kimse kimseyi dýþlamaz dýþlayamaz.
Seçim sýrasýnda epey bir süre sitemiz için esas gerekli olan çalýþmalarý aksattýk, bu açýðý kapatmamýz için daha fazla çaba sarfemeliyiz; sende artýk seçimi unut, www.Nizip.com ve buradaki birlik beraberliðiz için çalýþmalarýna devam et.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Uður IþýLak abim Ne Güzel SöyLemiþ...
YaraTýLaný Sevdik Yaradandan Ötürü...
Ben Kendi Þahsim adýna KonuÞuyorum ben Kinci Deðilim, Beni sitede en iyi TanýYan Derviþ abimdir... Tanýmayan beni ona Sorsun...
Ben sitenin sahibi degilim-ki, Þu Yada bu Yazmasýn diyim? Buna ne benim nede Baþkasýnýn hakký var... benim karþý oldugum Konu eleþtirilerde dozun ayarLanmasýdýr... Ben Hakkýmý herkese Helal ediyorum...
evet yýlmaz kardeþ bütün arkadaþlar senden gelecek cevabý bekliyor kimse blöfde yapmýyor gerçekten sen gelmezsen bu gemi kalkmaz hadi bakalým bekleyozz...
allahýn ýznýyle bende gelýyorum býr aksýlýk çýkmadýgý surece kesýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
vallaha seve seve gelirim yavvv kesin ne zaman yapýlýr bu tur nerde buluþacagýzzz kocatepe_cografyam@hotmail.com
![]()
Konu mehmet2703 tarafýndan (26.07.07 Saat 12:39 ) deðiþtirilmiþtir.
BIRAKIN BU PARTÝ AYAKLARINI YA YILMAZ BAÞLATAN SENSÝN SEN GELMÝYORSUN OLURMU...
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
yýlmaz benim yüzümden gelmeyeceksen benim önemli bir iþim çýktý pazar günü yokum sen rahat rahat gel geziye git geçmiþ geçmiþte kaldý...
Yýlmaz gelir arkadaþlar merak etmeyin siz, kýrmaz bizi.
Sabah 08:30'da Avcý'nýn kafesi önünde buluþup nohut ve kolalarýmýzý alýp, 09:00'da tekne hareket edecek þekilde hazýrlanalým.
Mustafa öðle yemek iþi nasýl olacak ?
Arabalarý nereye býrakacaðýz ?
Proðram nedir ? Bilgi verirsen sevinirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254