INS O GUNE KADAR ORDA OLABILIRSEM DUNYALAR BENIM OLCAK SIZLERLE TANISMAK O GUZELLIKLERI GORMEYI COK ISTIYORUM
ya bu tür bir organizasyonu 18 aðustos için dýþarýdan gelecekler içinde yapsanýza bi zahmet.
1 gün önce 1 gün sonra artýk nasýl olursa.
selamlar,
ilker kayar
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
aaaaa meðerse diðer gurbetçilerde benim düþündüðümü düþünmüþ,
ben yazdýktan sonra 3. sayfaya baktým. ilk önce 1. sayfayý okudum,
neyse zaten gurbetçilerinde talebi açýk ve net ortada bir listede gurbetçiler için çýkaralaým bence
selamlar,
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
walla hayýrlýsý ýle su gezý duzenlensýnde kýmler gelýrse gelsýn hayýrlýsyla gýdelým de herkes hos gelsýn ama bosda gelmesýnler
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýlker abi biz öncü kuvvetler olarak ortamý bir tahlil edelim. Aksaklýklarý rapor edip düzeltelim. Siz gelince tekrar Gideriz Ýnþaallah
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
þu ana kadar 20 civarý sayýyý bulduk gitmek isteyenler isimlerini yazsýn...
bu arada yapmak isteyen pasta falan biþeyler yapabilir malum yüzdükden sonra insan acýkýyor...
fiyat konusunu merak edenler için kesin bir fiyat yok ama tahminen 15 ytl olacaktýr bilginize... yemek dahil...
Konu Mustafa Bilici tarafýndan (23.07.07 Saat 06:34 ) deðiþtirilmiþtir.
bencede 40 kiþi çok fazla allah esirgesin bence sayýyý biraz azaltýn dostlar
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
þimdi herkes teknenin yanýna kendi imkanlarýylamý gelecek yoksa bir yerde buluþulup toplu haldemi oraya gidilecek bu konuda açýklýða kavuþursa sevinirim mehmet abi
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Sabah avcýnýn cafesinin önünde buluþalýum kýsmet olursa. Arka taraftaki Ali ammiden nohutlarý alýr yola düþeriz Ýnþ..
Araçlarý iskelede býrakmanýn sakýncasý olurmu acaba ?
Yüzmek için mayonuzu falan getirin.
0342 5171254
mehmet abi bide teknenin hareket saatimi 9 yoksa bizim toplanma saatimiz mi aslýnda saat 8:30 gibi herkes orda olsa hareket edilir daha iyi olur
Ýnþallah mutlu olur ve dilediðiniz gibi eðlenirsiniz allah yolunuzu açýk etsin herþeyden çok isterdim bu geziye katýlmayý hatta aylar önce bu gezinin yapýlmasý için öncülük edenlerden biriyim ama bugün için sitede pek sevildiðim ve istendiðim söylenemez bence bu gezide benim yerim yok size hayýrlý yolculuklar
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Yýlmaz kulaðýný çekerim kerata senin
Sen gelmezsen bende gelmiyorum. Dün birþeyler yaþamýþ olabilir, burada o günü hatýrlayan kalmadý.
Deðilmi arkadaþlar ?
Yýlmaz gelmezse gitmiyoruz.
0342 5171254