DAYICANLAR OZYURTTAN ESKÝ YENÝ BENÝ TANIYAN TANIMAYAN HERKESE SELAMLAR...
DAYICANLAR OZYURTTAN ESKÝ YENÝ BENÝ TANIYAN TANIMAYAN HERKESE SELAMLAR...
Ayýpsýn dai seni tanýmayan utansýn hoþgeldin...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ÝHC kardeþim,okulumuzun en güzide insanlarýndan birisidir.ÝHC adýný almasýna okulumuz vesile olmuþtur.Bir gün matematik öðretmeni "Sen çok büyük adam olacaksýn" deyip kendilerine bu ismi layýk görmüþtür.
Varlýðýyla kendine has bir tarz yaratmýþtýr.Yakýþýklýlýðýyla da çok canlar yakmýþtýr...
Þu an Ispartada ikamet etmektedir.Süleyman Demirelin açtýðý yoldan emin adýmlarla ilerlemektedir.Yoluna bir fýrtýna edasýyla devam etmektedir.
Onu tanýyanlar ne kadar þanslý olduklarýnýn farkýndadýr.Þeref duyarlar.Onu tanýmayanlar ise bir o kadar dertlidir,müzdariptir.
Kendisine bu forum ortamýnda bizi yalnýz býrakmadýðý için çok teþekkür ediyor,bu zat-ý muhterimi en derin þükranlarýmla selamlýyorum..![]()
evveeet büyük bir alkýþ alalým lütfeeen....
ÝHC kürsüye geliyor netekim...
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
naber gençlik..yaw murat dai döktürmüþsün yine...allahýna kurban dai..bize söz düþmez..evet ihc seni sahneye bekliyoruz..cengiz..ALKIÞ..
Gözlerine bakýp unuttuðum dünyalarý,
Benden bi-haber sevgilim...
Nasýlsa gökyüzü,maviyse yani..
Sen de kaybetme doðallýðýný,
Nasýlsa sevgi,büyükse gayet..
Sende tertemiz tut,kirletme kalbi..
Sende bir beni sev,
Baþka gözlerden bi-haber sevgilim..
Nasýlsa benim sevgim,büyükse yahut...
BUDA BÝZDEN.....
Estaðfurullah yusuf dai acizane yazdýk iþte biþeyler.ÝHC kardeþime herþeyim feda olsunBu arada bu þiir kime yaw? Yusuf?
dai kardeþin mecnun olmuþ yaw..bir çare arýyor..çok fena çarpýlmýþ..
Canýmýn Ýçine
Gün gelir baþýmý alýr giderim
Bakýþlarým sana yadigâr kalsýn
Öpmek istesen de öpemesin ya
Gülüþlerim sana yadigâr kalsýn
Hani eseriyken sevdanýn yeli
Sensiz divaneydi þu gönlüm deli
Sana dökülen þu gözümden seli
Siliþlerim sana yadigâr kalsýn
Vurguni’yim yarsýz olmak mý hâþâ
Ne edelim ecel gelince baþa
Her bahar sabahý yanaktan buse
Alýþlarým sana yadigâr kalsýn
seni gidi gidi yaramaz çocuk ... :,)
Her mecnuna bir de leyla lazým dai.. Allah gönlüne göre verir inþ. þanslý kýzmýþ walla
tabi iþin þakasý biryana murat arkadaþým.......bu þiirleri ilham geldiði sürece yazýyorum..aþk falan yok
Eyvallah yusuf üstad olur yav biliriz senin þiir yeteneðini (!) lisede çok yazdýn ne de olsa...
Ama Allah var hoþ þiirlermiþ...
eywallah cengizim..yaw bu aralar kimse yok herhalde yazýyoruz kimse gelmi..arkadaþlar gelin yaw bizi yanlýz býrakmayýn..bekliyoruz..yanýmda ekrem var..oda en kýsa zamanda aramýza katýlacak..sizleri çok seviyormuþ..herkese selamý var..
a.s yusuf sen de ekreme selam söyle.biz de onu çok seviyoruz.þu aralar sýnavlar var dua et bize.ayrýca murat valla bu kadar yýllýk arkadaþýmýzsýn bize hiç böyle þeyler yazmadýn yanineyse arkadaþlar hepinize kolay gelsin kendinize iyi bakýn
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...