Mehmet abi zergil Ýle Fýkra anLatýrmýsýn... inan Dalga mayetinde yazmýyorum... senin fýkraLarýn cok hoþ... rica etsem...
Mehmet abi zergil Ýle Fýkra anLatýrmýsýn... inan Dalga mayetinde yazmýyorum... senin fýkraLarýn cok hoþ... rica etsem...
selam bu fýkra deyil küçükken beným yatýðým muzurluklar anem çok güzel kele paça yapardý nerdese haftada bir yapýlýrdý bende sýkldým artýk kele yemekten anen yine kele yaptý bende artýk isyalardayým eski ayakabý buldum kele kazanýn içine atým akþam yemek zamaný anem çömleyý daldýrýr tabaklara yemek koyacak bende hazýrlýklýyým eþiyin yakýn oturuyorum anem çömleyý kaldýrmakla birlikte ayakabý ortaya çýkmadýmý anem anladý bunu beden baþka kimsenýn yapmayacaðýný kaçmaya fýrsat bulamadan kazandan çýkan ayakabýyý suratýma yedým kýsacasý o gece yemek yerýne ayakabý kýsmetýme çýktý
Abi Allah iyiliðini versin. Gülmekten öldürdün beni.
Beni köylüm, benim saf insaným, kardeþim, emektarým. Her hareketi tarih yazmýþ, filmler konu olmuþ.
Bunlarý paylaþmak lazým arkadaþlar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
büyük önder ATATÜRK boþuna dememiþ köylü yurdun efendisidir diye bunudamý düþünemedim kardeþ
doðrudur yani köylü miletýn efendisýdýr ama bizler ne yapýyoruz her fýrsata köylümüzü ve köyümüzü birazda yanlýzlýða ve terkedilmýþliye yitiyoruz düþnün bizim köygibi birköy bile yok olmaya yüztutmuþ baraj gölüne yakýn yem yeþil havasýma suyuna toraðýýna kurban olduðum köyüm zergilým
Sevgili kayýnço kýyýðý pirize sokan zergili deðilmi.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
NÝZÝP BELDÝYESINE TEÞKÜRLER ZERGÝLÝN YIKILMIÞ EVLERININ HARFÝYETINI KALDIRMASINDA GÖSTERDÝYÝ ÇABADAN DOLAYI BU VESÝLEYLE ZERGÝLIN YENÝDEN YAPILANMASINDA BUYUK ROLÜ OLACAK BU NEDENLE TEÞEKÜRLER NÝZÝP BELEDÝYESI BAÞKANA SAYÐILAR
Konu zergildalkýlýç tarafýndan (19.07.07 Saat 16:16 ) deðiþtirilmiþtir.
SELAM YEÐENIM SEN HAKLISIN BÝZÝM KÖYÜN KADERI BU OLMAMALI AMA TABÝKÝ BÖYÜKLERMÝZDE ÞUÇ VAR ADAMLAR KÖDE OTURMUÞLAR ÇOCUKLARINI ÞEHÝRE çALIÞMAYA YOLAMIÞLAR ÞEHÝR HAYATINI GÖREN ÇOCULLARIMIZ GERÝYE DÖNEMIÞLER ÇUNKUKÖYDE AYLeSI ONDAN PARA BEKLIYOR BU YÜKÜN AltýNA GÝREN ÇOCUKLARIMIZ ÇARESÝZ ÞEHÝRDE KALMAYA MAHKUM OLMUÞLAR
Konu mehmetdalkýlýç tarafýndan (23.07.07 Saat 10:01 ) deðiþtirilmiþtir.
SELAMLAR HEMÞERILERIM SÝZLERIN VE KÖYLÜLERIMIN KANDÝLLERINI KUTLAR VE BU GECE YAPILAN BÜTÜN DUHALARINIZ KABUL OLSUN
SAyIN NÝZÝP VE KÖYLERI KANDÝLÝNÝZ MUBAREK OLSUN BU GECEDE YAPIÐINIZ ÝBADETLER ALAH KATINDA KABÜL OLSUN
Konu mehmetdalkýlýç tarafýndan (19.07.07 Saat 20:26 ) deðiþtirilmiþtir.
[quote=zergil dalkýlýç;1742]Sayýn hemþerilerimönemlý bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Doðudaki köylerimizde yaþayan insan bulamazsýnýz, terör belasý yuzünden. Tamam bunu anladýk. Ya sayýn hemþerilerýmbizim köylere ne diyeceksinizne oluyorbizlere, gidin bakýn yüzhanelik köydeon kiþiye rastlayamazsýnýz. Ne oldu da böyle olduk, ya adamýn köyde malý mülkü var sen gel Nizipte sabahtan akþama kadar kahvede okey oyna yada altýnda motorla Nizib iniçini turla.yor Bu insanlarýmýzhangi aklahizmet ediyor bu köy ve köylü konusunu kafama fena taktým.Saygýlarýmla demeden önce kendinize gelýn köylülerým köy elden gidiyor
Konu mehmetdalkýlýç tarafýndan (01.01.09 Saat 17:10 ) deðiþtirilmiþtir.
=zergil dalkýlýç;1742]Sayýn hemþerilerimönemlý bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Doðudaki köylerimizde yaþayan insan bulamazsýnýz, terör belasý yuzünden. Tamam bunu anladýk. Ya sayýn hemþerilerýmbizim köylere ne diyeceksinizne oluyorbizlere, gidin bakýn yüzhanelik köydeon kiþiye rastlayamazsýnýz. Ne oldu da böyle olduk, ya adamýn köyde malý mülkü var sen gel Nizipte sabahtan akþama kadar kahvede okey oyna yada altýnda motorla Nizib iniçini turla.yor Bu insanlarýmýzhangi aklahizmet ediyor bu köy ve köylü konusunu kafama fena taktým.Saygýlarýmla demeden önce kendinize gelýn köylülerým köy elden gidiyor
Yaw bende zergilli CÝHAN YILDIRIM ý arýyorum ona ulþabilecek bir yolu varsa yardýmcý olurmusunuz sayýn zergilliler....