Arkadaþlar kusura bakmayýn bu olaya müdahil olmak istiyorum, affýnýza sýðýnarak. Sevgili "dunya" rumuzlu kardeþim, ben taa Ýstanbul'dan kalkýp bu gece için 1 günlüðüne geldim, Allah'a büyük konuþmayayým ama ölüm ve düðün haricinde beni hiç bir güç Nizip'e 1 günlüðüne getirtiremezdi. Ama benim hepsi birbirinden deðerli arkadaþlarým, sevgili tertip komitesi böyle bir organizasyon yapýyor ve ben gelememenin büyük üzüntüsünü çekiyordum nihayet bu sene fýrsat bulup geldik ve bu güzel geceye teþrif etme imkaný bulduk. Allah emeði geçen tüm arkadaþlarýmýzdan razý olsun. Cuma kardeþimiz reklam yapabilir, Derviþ kardeþim yapabilir bunlar kýzýlýp, alýnýlacak þeyler deðildir. Ben Cuma Kardeþimizin Nizip Spor Baþkaný olduðunu o gece öðrendim ve kendisiyle iftihar ettim, inþallah diðer arkadaþlarýmýzda bu tür faaliyetlerde bulunabilir. Ben Nizip'e gelmeden bir arkadaþým bana telefon açtý ve gecenin Mehmet Sarý'nýn siyasi propagandasý olacaðýný ve iyi geçmeyeceðini söyledi bende dedim ki; kardeþim ne var bunda tabiki yapacak sonuç itibariyle bizim okulumuzdan çýkmýþ ayný sýralarda öðrenim görmüþ olduðumuz bir arkadaþýmýz bununla iftihar etmemiz lazým ve bizimde destek olmamýz lazým. Burada parti gözetmemek lazým sonuçta içimzden biri. Yani bütün dünyada lobicilik faaliyetleri yapýlmakta, amaç ne? güç birliði. Ýnþallah Cuma Çýnar Gaziantep Spor Klubü baþkaný olur, Ýnþallah Mehmet Sarý Bakan olur, inþallah baþka bir arkadaþýmýda güzel bir makamda olur inan ben bunlarý duyunca gururlanýyorum ve sevinçten gözlerim yaþarýyor ne mutlu ticaretlilere diyorum. Ýnanýn bizim bu birlikteliðimizi kýskanan bir sürü insan vardýr. Son olarak Allah'tan bu tür organizasyonlarýn devamýný temenni ediyorum, emeði geçen tüm arkadaþlarada sevgi ve saygýmý gönderiyorum.