merhaba ben 98 mezunuyum bizimkilerden kimse yokmu ayol
merhaba ben 98 mezunuyum bizimkilerden kimse yokmu ayol
yoktur, ama haber verirseniz belki teþrif ederler...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:49 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
ben bu okula niye gittim hala bilmiyorum ilkokulda kalsam daha fazla bilgi sahibi olurdum kalitesiz öðretmen kadrosu cinscins insanlar su an istanbulda hem calýþýp hem okuyorum yine de dostlara slm olsun bu arada okul tarihinin en kötü hocasý murat .............dýr
ismaal ekmek ver
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Yok kardeþ, yanýldýðýný düþünüyorum. Git Nizip''de üniversiteyi kazandýrma oraný ve bilgi yarýþmalarýnýn sonuçlarýný araþtýr. Sonuca þaþýrmayacaksýn. Eski okulum nizibin en gözde lisesidir. Murat Zeki Kara''yý çoðu kimse sevmezdi, ama benim aram iyiydi. O adamýn suyuna gidecektin. Mesela bir gün hiç unutmam bahar gelmiþ, teneffüstekarþýdaki yeþilliklere uzanmýþýz arkadaþlarla. O da bahçe nöbetçisi. Bana dedi " bakýyorum yayýlmýþsýn çayýra çimene, afiyet olsun!..". Tabi ben altta kalýrmýyým, dedim"Buyur hocam, sensiz boðazýmdan geçmiyor!..". Gülüþtük. Murat ..............böyle bir adamdý.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:52 ) deðiþtirilmiþtir.
abi ya sen cok zenginsin ya da baska biþey ama bu adam resmen bizim derste zengin olanlarla fakirleri ayrý tuttugunu soyledi
sen diyceksin boyle biþey yok ama bi olayda bana degiþik davrandý bir ay sonra nizibin unlu ailelerinden bir ogluna degiþik davrandý ve dediki ben adam kayýrýyorum var mý biþey diyen
sen simdi soracan olay neydi diye bosver o gecmiþte kaldý ama yine de hala o sozlerini unutmuyorum
dusunebilirsin belkide sen okulun hasarýlarýndansýn diye ama simdiye kadar orada 7 sene okudum sadece onunla sorunum oldu+bu okula gelmiþ geçmiþ en delikanlý en mert en adam hoca abdülhakim tan hocadýr.
ismaal ekmek ver
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Kardeþ öyle bir olay yaþandýysa bil ki bu bir talihsizliktir. Deðil Murat Hoca'nýn ben hiçbir hocanýn bu þekilde bir davranýþta bulunacaðýný zannetmiyorum. En azýndan böyle bir kötü davranýþta bulunacak adamýn bunu açýkça belirteceðine de pek kanaat getirmedim. O adam bizim zamanýmýzda sinirlenince biraz kendini kaybediyordu. Sanýrým sen de öyle bir zaman denk gelmiþtir. Yoksa alenen "Ben adam kayýrýyorum" demek her babayiðidin harcý deðildir, adamý harcarlar. Neyse geçelim bu mevzuyusana birþey soracaðým. Sen bu imzandaki ismaal ekmek ver muhabbetini nereden geldiðini sorabilir miyim? Çünkü bu deðiþ bana çok eski bir anýmý anýmsattý. Acaba ayný olaydan mý esinlendin? Görü?mek üzere...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:59 ) deðiþtirilmiþtir.
amca oglu bu olaya butun sýnýf sahit oldu yalnýz ben degil bu arada o olay nohutcu ali ammi ismail abiden ekmek isterken ismaal ekmek ver diye begýrmasý ordan aklýmda kaldý.
ismaal ekmek ver
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 07:59 ) deðiþtirilmiþtir.
eyyyyyyyyyyyyyt bende geldim ulen
hele ey di!...
Kardeþ o olayýn üstünde ben de vardým. Sen kaç mezunusun? Ben 2001 mezunuyum vebizim dönemde Ýlyas diye birini hatýrlamýyorum. Ya da sen bizim devre deðilsin. Hatta o olaydan sonra biz, ismail diye bir arkadaþýmýzla baya bir kafa yapmýþtýk. Özellikle Fatih arkadaþýmýz bu lafý diline çok dolamýþtý. Bir ihtimal daha var: Ali Amca bu tabiri her zaman kullanýrdý. Farklý zamanlarda çýkanayný replik üzerine yorum yapýyor olabiliriz. Bu arada meteor kardeþimiz, hoþ geldin. Kendini tanýt, kaç mezunusun?
alýntý:
ÝLYAS :
amca oglu bu olaya butun sýnýf sahit oldu yalnýz ben degil bu arada o olay nohutcu ali ammi ismail abiden ekmek isterken ismaal ekmek ver diye begýrmasý ordan aklýmda kaldý.
ismaal ekmek ver
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba Arkadaþlar Ben Gökhan 2003-2004 Mezunuyum Beni Taniyan Arkadaþlar Varsamsn Adresim Burda Var Kayit Ederseniz Konuþuruz..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:03 ) deðiþtirilmiþtir.
ben 2001 mezunu deilim demekki o olay iki kere yasanmýs
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:04 ) deðiþtirilmiþtir.
hele ey di!...
ben de o olay da vardým ilyas la ayný sýnýftanýz
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:05 ) deðiþtirilmiþtir.
hele ey di!...
Doðrudur. Demek tarih tekerrür etmiþ!..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:05 ) deðiþtirilmiþtir.
selamün aleyküm..... ben HCA lisesini liseini 2004-2005 mezunuyum........siteniz cok güzel iþþallah herzaman böyle olur........
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:06 ) deðiþtirilmiþtir.
alperen bozkurt
Her zaman böyle olmasý için katýlým yapmak gerekir...Haksýz mýyým?
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:06 ) deðiþtirilmiþtir.