Çiçek ve SuGünün birinde bir çiçekle su karsýlaþýr ve arkadaþ olurlar.
Ýlk önceleri arkadaþlýk olarak devam eder iliþkileri.
Tabii ki her zaman lazýmdýr arkadaþlýk birbirini tanýmak için.
Gel zaman git zaman, çiçek o kadar mutlu olur ki suyun yanýnda,içi içine sýðmaz olur artýk ve anlar ki suya âþýk olmuþtur.
Ýlk kez âþýk olan çiçek etrafa kokular saçmaya baþlar "Sýrf senin hatýrýn için ey su," diye.
Öyle bir zaman gelir ki artýk su da içinde çiçeðe karþý bir þeyler hissetmeye baslar.
Fark eder ki "Çiçeðe âþýk oldum." Ama su da ilk defa âþýk oluyordur.
Günler ve aylar birbirini kovalar ve çiçek "Acaba su beni sevmiyor mu?" diye düþünmeye baslar.
Çünkü su pek ilgilenmemektedir çiçekle...Halbuki çiçek alýþkýn deðildir böyle bir sevgiye.
Ve dayanamaz bir gün, çiçek suya "Seni seviyorum." der.Su "Ben de seni seviyorum." diye cevaplar.
Aradan zaman geçer ve çiçek yine suya "Seni seviyorum." der.Su "Ben de." der.Çiçek sabýrlýdýr.
Bekler, bekler, bekler...Artýk öyle bir duruma gelir ki,çiçek koku saçamaz olur artýk etrafa.
Ve son kez suya "Seni seviyorum." der.Su da "Sana söyledim ya, ben de seni seviyorum." der.
Ve gün gelir çiçek yataklara düþer.Hastalanmýþtýr çiçek artýk. Rengi solmuþ,çehresi sararmýþtýr çiçeðin.
Yataklardadýr artýk çiçek,su da baþýnda bekler öylece çiçeðin yardýmcý olmak için.
Ama bellidir ki artýk çiçek ölecektir ve son kez zorlukla baþýný döndürerek çiçek,suya der ki:
"Seni ben gerçekten seviyorum."Çok hüzünlenir su bu durum karsýsýnda ve son çare olarak bir doktor çaðýrýr.
Doktor gelir ve muayene eder çiçeði.Muayeneden sonra söyle der doktor:
"Hastanýn durumu ümitsiz, artýk elimizden bir þey gelmez."
Su merak eder sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalýk nedir diye,ve sorar doktora "Hastalýðý nedir?" diye,
Doktor söyle bir bakar suya ve der ki"Çiçeðin bir hastalýðý yok dostum,
bu çiçek sadece susuz kalmýþ, ölümü onun için." der.
Ve anlar ki su artýk, sevgiliye sadece "Seni seviyorum." yetmemektedir..