Kiralamaya liste oluþturabilirmiyiz bilemiyorum. Bizim iþler hep son dakikada olur. Ama sen ben ve gelen arkadaþlar gider bir hava alýr geliriz. Ýnþaallah. Yani komple kiralayamayýz falan ....
Kiralamaya liste oluþturabilirmiyiz bilemiyorum. Bizim iþler hep son dakikada olur. Ama sen ben ve gelen arkadaþlar gider bir hava alýr geliriz. Ýnþaallah. Yani komple kiralayamayýz falan ....
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi tüm üyelere konuyla ilgili bir mesaj atsak nasýl olur
siz o gemiye aç binersiniz, sonra gemide týka basa yer içersiniz...sonra gemi sizi taþýyamaz ve batar...
yok ben gelmim en iyisi...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
bende Nizipte lursam gelýrým ýns.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mustafa 15 kiþi olsak yetmezmi ? Baþka binenlerde olmuyor mu ? onlarla beraber biner gideriz. Yani tek bizemi kiralamamýz lazým
0342 5171254
abi tekne tura çýkýnca belli bir ücret gerekiyor o yüzden tamamýný kiralamamýz gerekiyor... sen kaygýsýz ol 30 u geçeriz inþallah...
Mustafa konuya mesaj yazan arkadaþlara mail at istersen. Yeni ve kesin tarihden haberleri olsun.
0342 5171254
tamam abi yapmaya çalýþýrým inþ...
ohhhhhh!!!!gezin siz...biz varken niye böle bi þey olmadý yaben ordayken bir halý saha maçý yapmak için 3 tane konu açtým ama nafile son anda cali kardeþim bi maç ayarladý da öle yaptýk...sizde böyle tekne turu falan...biz geldiðimizde de yapar mýyýz?
Sen ne zaman istersen, seni özel götürecem söz.
0342 5171254
Slm arkadaslar su gezý ýsý 19 aðustos'ta olsaydý býzlerde sýzlere eslýk ederdýk ksmet ne dýyelým 18 aðustos'ta gorusmek dýlegýyle
rüstem abi gemi ayaðýmýzýn altýnda þimdi biz test edelim, olmazsa 19 aðustosta yine olur.![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
cankesen abi eger istersenýz neden olmasýn 19 agustostada yaparýz... 18 agustosta yemekler yendikten sonra 19 agustosta tekne turu.20 agustosta osmanLý parkýnda yine bir Toplantý... maksat hep beraber bir arada olalým...