olmayacagý ýcýn ne yapmayý dusunmeme gerenk býle yok aklýmý boyle bos seylerle yormam ben yaný sacmalýk beným ýcýn
olmayacagý ýcýn ne yapmayý dusunmeme gerenk býle yok aklýmý boyle bos seylerle yormam ben yaný sacmalýk beným ýcýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
HÝÇ DÜÞÜNMEDÝM.AMA OLMASA DAHA ÝYÝ.GERÇEK DOSTLUKLARI KAYBETMEKTENSE ...BENÝ GEÇÝNDÝRECEK KADAR OLSA YETER.EN ZEVKLÝSÝ DE BUDUR ZATEN.ÝSTEDÝÐÝM HER ÞEYE SAHÝP OLABÝLECEÐÝMÝ DÝÞÜNMEK BÝLE ZEVKLÝ DEÐÝL KANIMCA.
DÜN, TARÝH OLDU.
YARIN,BÝR GÝZEMDÝR.
BUGÜN ÝSE BÝR ARMAÐAN..
aile efradýmý garantiye aldýktan sonra n,izipin geleceði icin iþsiz gencleri kahve köselerinden kurtarmak .topluma faydalý olmalarý icin'de ne gerekirse onu teretüt etmeden yapardým. bundanda huzur bulurdum...
zeynel
önemli olan bu kadar para degýl bu kadar iman zenginliyi versin
aslýnda bu çay muhabetine taþýnsa ei olur...
SIKINTI YARATMA...!
Ben çok param olsa insanlarýmýzýn eðitimi için harcardým.Hemde hiç düþünmeden.Çünkü çok cahiliz çok hemde çokk..
Subutay ciddi mi,dedin, yoksa þakamý, bilemiyorum.Eðer ciddi isen, Ülkemize bak bakalým þöyle bir, iddia ediyorumki, ülkemizin insanlarýnýn mübalaða etmiyorum % 70 þi cahil, hemde kara cahil, sen halen paradan bahsediyorsun. Baksanýza ülkemiz ne hale heldi biz cahil insanlarýn yüzünden..