Hayýrdýr ne iþi varmýþ Ýbonun Nizipte.Valla ben 33 yaþýndayým daha kendimi bildim bileli Ýboyu Nizipte görmedim.Vardýr bir çýkarý yine.Yoksa Gençleþmeyemi gelmiþþ. Boþuna bence. Çünkü Türkiye nufusu zaten Genç nufus.
Hayýrdýr ne iþi varmýþ Ýbonun Nizipte.Valla ben 33 yaþýndayým daha kendimi bildim bileli Ýboyu Nizipte görmedim.Vardýr bir çýkarý yine.Yoksa Gençleþmeyemi gelmiþþ. Boþuna bence. Çünkü Türkiye nufusu zaten Genç nufus.
Bana göre AKP'nin en önemli icraatý özelleþtirme hamleleridir. Ýbrahim Tatlýses bence boþuna serzeniþte bulunmuþ. KÝT'ler artýk birer seçim kozu olmaktan çýktý. Kimse kimseden sana þurada burada iþ bulacaðýz diye oy isteyemiyor. Ne güzel.
bireysel emekli, sadece üye...
valla ibo Nizipe geldiyinden hic haberim yoktu ne zman geldi
bir geldi pir geldi ortalýðý zerzeleye verdi gitti. Birçok Nizipli konuþuyor hiç kulak misafiri olmadýn mý
nasýl güzelmiydi kutlamasý . keþke bende olsaydým daha hiç görmek kýsmet olmadý ibrahim bey'i . düþünce ve girþimine saygým var. hakkýndan hayýrlýsý kim ise o olsun.:'( artýk üzülmek istemiyoruz.
ALLAHINI SEVERSENÝ BU AKPYÝ SAVUNANLARIN NE MENFEATÝ VAR ONU ÇOK MERAK EDÝYORUM GELÝN MÝLYONLARCA ÝNSANIN GÜNAHINI ALMAYIN OYUNUZU AK PARTÝYE DEÐÝL HAK PARTÝ MHP YE ATIN...BÝZ BU ÜLKEYÝ KARÞILIKSIZ SEVDÝK BAÞTAN YAZAYIM ÝÞ SENÝN NE MENFATÝN VAR SORUSUNA GELECEK....
reiss
Hani nerde hak parti
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bazý insanlar kanarya besler sesi güzel diye, bazý insanlar bülbül besler sesini dinlemeye...
Hatta bunlarýn dernekleri kulüpleri falan vardýr.
Ama kimse kalkýpta bak benim bülbülüm , benim kanaryam evimi yönetecek belediyemi yönetecek millet vekili olacak demiyor dinliyor iþte güzel bir ses diye bizde acaba Ýbo türkü söyler mi dedik olmadý...
Neyse baþka bahara.....
Arkadaþlar Konu Ýbrahim Tatlýses, sizler ise yine nerelere getirmiþsiniz. El insaf yahu
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254