Bugün Gaziantep27 gazetesinde okudugum bir habere göre Nizip Sehir Stadyumu yikalacakmis.
Eger bu haber dogruysa herhalde Belediye Baskanimiz yeni bir stadyum yapacak.
Bugün Gaziantep27 gazetesinde okudugum bir habere göre Nizip Sehir Stadyumu yikalacakmis.
Eger bu haber dogruysa herhalde Belediye Baskanimiz yeni bir stadyum yapacak.
Eðerki doðru ise çok güzel olur Þehrin içinde statyum hoþ deðil ama nizibede güzel bir spor komplesi yapýlmalý ayrýca
bencede yýkýlmasý gusel olur orasýnada parkýn alanlarý içine katarsak parkýn gorunumude dahada hoþ olacaktýr umarým haber dogrudur baskanýmýz yeterký ýstesýn deýl nýzýpe stad kac tane stad yapar be yeterký ýstesýnler
arkadaþlar baþkan yapmayý düþünüyo ben kendisainden duydum önümüzdeki zamanlarda planý buymuþ
Önce Nizipspor futbol takýmý ataða geçerek 3. lið 2. lið ve süper lige geçsin ondan sonra Nizibe þöyle 20000 kiþilik stad harika olur.Þimdilik boþu boþuna masraf yapmaya gerek yok þuan mevcud bulunan stad aðzýmýzada çok gözümüzede çok..Takýmýmýz amatör liðde neyimize gerek yeni stadyum.
yýkýlmasý güzel olur ve yeni bir yer olarak þehir dýþýna çýkarýlýrsa ve yerine sosyal aktiviteler yapýlacak alanlarýn yapýlmasý ile dahada güzel bir boyut kazanýr inþaallah bu da gerçekleþir...
yýkýlmasý ýyý olur yerýne býr cafe veya týyatro salonu yapýlsa daha guzel olur dýye dusunuyorum
mustafa abi haklý bence ayrýca bu stad çoðu amatör de oynayan takýmlarda bile yok...yine de hayýrlýsý yýkýlýrsa eðer...
Eskisi ne iþe yarýyor ki yerine yenisi yapýlacak? Ben açýk stadýn yýkýlmasýný da pek doðru bulmamýþtým, yerine baþka açýk saha yapýlmasýný umuyordum. Nizip'e geldiðimizde çýkýp bastekbol oynayabileceðimiz bir yer yok.Bence yeni spor kompleksi fikri þu an için biraz lüks.
bireysel emekli, sadece üye...
bi düþüneyimm...ehh yýkýn bari benden okey...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...