sayýn köylüm ahmet karayýlan sende kayýpsýn Niziplý bir emþerým kenanla akrabalýðýn varmý bana yazmýþ tanýyormusun hoþça kal kendine iyi bak
sayýn köylüm ahmet karayýlan sende kayýpsýn Niziplý bir emþerým kenanla akrabalýðýn varmý bana yazmýþ tanýyormusun hoþça kal kendine iyi bak
ZERGÝL DALKILIÇ NÝZÝP ZERGÝLI MEHMET DALKILIÇ
merhaba köylüm memet sen nasilin cok az görüsüyoruz
SAYIN DALKILIÇ SENÝ TANIYAMADIM BENDE ZERGÝLLÝYÝM KÖYDEN BAHSEDÝYORSUN ÝNANKÝ KÖY HAYATI ÞEHÝR HAYATINDAN ÇOK ÇOK DAHA ÝYÝDÝR KENDÝ ÝÞÝNÝ YAPSAN MESELA HAYVANCILIK TANIÞIRSAK MEMNUN OLURUM
ÇETÝN YILDIZ
ÞÝÞLÝ KAYMAKAMLIÐI
SOSYAL YARDIMLAÞMA VE DAYANIÞMA VAKFI MÜDÜRÜ
selam çetýn ben mehmet dalkýlýç istanbul avcular cemil amcanýn bacanaðý
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (18.07.07 Saat 09:41 ) deðiþtirilmiþtir.
[u]selam cetýn ben sabrý nýn oðlu mehnmet dalkýlýç cemil amcanýn bacnaðý</u
sayýn Nizipte oturan köylülerým tahmin ediyorum doðru dürüt iþi olan çok az sayýda köylü vardýr çoðunuzda günlük iþlerde çalýþýyorsunuz peki size sorarým halinizden memnunmusunuz tahmýn etmiyorum size sorarým hanginizde 2 büyük baþ hayvan alacak parasý yok veya hanginizde 30 kuzu alacak parasý yok köydeki sulu tarlalarýn ekilmemesýde ayrý bir olay peki arýcýlýk veya seracýlýk bunlarýn hangisi yapýlamaz hepsýde yapýlarbilir seyler peki siz ne yapýyosunuz akþamakadar kahvede oturup okey oynuyorsunuz ne diyelým haydi kolay gelsýn
ZERGÝL DALKILIÇ NÝZÝP ZERGÝLI MEHMET DALKILIÇ
selam ben geldým heyyyyyyy kimse yokmu ya kardelerým Nizipte hiç köylü yokmu þaþýrtmayýn beni nizibin yüzde sekseni köyden gelme nerdeyse Nizipte Nizipli bulamayacaksýnýz bizim köylüler bükadarmý köylerinden komuþlar
sayýn Niziplý emþerýlerým konumuz köyler olunca ben size bir marka köyü tanýtayým evet oköy zergil ve gururumuz olan köyümdýr neden marka köy dersenýz ortada herþey Nizipteki iþadamlarýyla ve esnaflarýyla güzel insanlarýyla ve dahasýda var sematik mizah anlayýþý yüsek olan ogüzel insanlarýmýz Nizipte çok þeyler baþarmýþlardýr ve ben bundan gurur duyorum Nizipte marka ollan firmlarýmýz sayarsak birkaçtane sayým kaya kuyumculuk güzel muhendizlik akfýrat petrol postacýoðlu petrol özaslan petrol bunlar þuanda aklýma gelenler daha bunun gibi nice firmamýz var yani Nizipte gerçekten zergil bir markadýr
SÝZÝNLE VE KÖYÜMLE GURUR DUYUYORUM bende bir zergilliyim her memet abiyle kafalarýmýz uyuþmasada yine saygý bizden diyor ve hörmetlerimi sunarým
saýn asi kardeþým sen beni tanyorsun ama kendini tanýtmadýn tanýþýrsaak sevinirim kimsin kilrdensýn ismin ne
insanýn böyle bir köyü varsa bence daha þanslý böyle bir doða harikasýna sayýp çýkmak gerekýr dýye inanýyorum
Konu zergildalkýlýç tarafýndan (15.07.07 Saat 17:14 ) deðiþtirilmiþtir.
kardaþým yanlýz kendýnýýn deyil nekadar zergilý nýn varsa göder yeterki zergilý olsun
bu zergilýn geniþ bir arazi görünümü zergil daðýndan baraj görünümü
Konu mehmetdalkýlýç tarafýndan (01.01.09 Saat 17:10 ) deðiþtirilmiþtir.