hayýrlý uðurlu olsum çok güzel.................
bugun bizim fýrat mahallesini kolaçan ettim kazan mazan yok, eðer bu kýþ doðal tüple ýsýnamazsam, hepinize uçarým...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yav bu seçim üstü bu doðalgazda nerden çýktý yav... millet seçim heyecanýnda burda doðlagaz konusu " aha kazýldý, yarýn ilk kazma vurulacak"...yav arkadaþlar bir kazma vurulmadan ýsýnýlmazzzzzzz....bu en az 5 sene sürer Nizip'te. yav ben dim ilk önce ev kiralarý çok yüksek madem tartýþcaksýnýz hadi ev sahipleri yazsýn burada neden ev kiralarý bu kadar yüksek, þuna bir çözüm bulalým
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
doðal gaz çalýþmalarýnýn baþlamasýna bu kadar tepki olacaðý hiç aklýma gelmezdi, iyi ya iþte 5 sene geçerse de bu sürenin startý verilmiþ oldu. bu kadar önemli bir konu neden bazýlarýný rahatsýz etti acaba?
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
hayýlrlý uðurlu olsun inþ en kýsa zamanda faaliyete geçer inþaallah...
Bursa da büyükþehir belediye ; þehirin çöplerini bi yerde biriktiriyorlarmþ. bu kitlenin içerisine bir boru takmýþlar ve çýkan gazý depo edip yakacak olarak kullanýyorlarmýþ. ama Nizip için böyle bir þans yok. çünkü hem çöp oraný bursaya göre az bide depo edilen gaz kaçak kullanýma yetmez![]()
SIKINTI YARATMA...!
helal olsun sana ibo önemli oldunu nasýl da anladýn sen...okuduðun gibi anla gerçi zannetmim de... sana biþi dimi rahatsýz olan çýkar söyler ben rahatsýz oldum der. senin demenle kimse rahasýz olmaz iybo.
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
milletvekilimiz mehmet sarýya çok teþekkürederiz sözünün eriymiþ taaa 2004'te doðalgaz 2007'de gelecek demiþti ve geldi Allah razý olsun....
Doðalgazý bir kullanýn o zaman ne büyük bir nimet olduðu anlayacaksýnýz.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
tamam herþey güzel ama anlamadýðým konu neden özellikle Nizipte ucuz olacak torpil mi yoksa ?![]()
Ulusal boyutta ihaleye çýkýldý ve ihaleyi Zorlu grubu en çok kýrýmla aldý. Buda 8 yýl boyunca Botaþ çýkýþ fiyatlarýna denk geliyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254