EMEÐÝ GEÇEN KARDEÞLERE TEÞ. EDERÝM.
EMEÐÝ GEÇEN KARDEÞLERE TEÞ. EDERÝM.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
kendimizi bi kaptýrmýþýzki zamanýn nasýl geçtiðini farkedemedik.ama þudabi gerçekki günler çok hýzlý geçiyor. emine hoca 1 yýl oldu emekli olalý deyince yaþlanýyosun oðlum dedim kendime.
Selamlar herkese, Yýllardan beri geleneksel olarak yapýlan Nizip Ticaret Lisesi Mezunlar yemeði her yýl olduðu gibi bu yýlda dýkkat çekmeyi baþardý. Emeði geçen bütün arkadaþlarýmýý tebrik edip kutluyorum, ancak dikkatlerden kaçmayan veya en azýndan ben öyle düþünüyorum Nizip Ticaret Lisesi gecesinde plaketler verilirken ne hikmetse Plaket verme adabýnýn çok ön plana çýkmadýðýný gördüm Bizim bildiðimiz kadarýyla plaketler ilgili konuya emeði geçenlere veya ilgili okula emeði geçenlere verilmesi gerekir, ancak bazý kurum amirlerine törende deðilde makamlarýnda plaketin verilmesini ve okulla ilgisi olmayan þahýslara plaketlerin verilmesini ben anlamýþ deðilim anlayan arkadaþlar varsa buraya yorum olarak yazdýklarýnda sevinirim.
.)videoyu baþlýða taþýrsan iyi olur adminim
[YOUTUBE]soLF0zjprw0[/YOUTUBE]
Abi konu ana sayfada
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Gece organizayonunda yapýlan tüm etkinlikler komite kararý ile yapýlmýþtýr. Plaketlerde okulumuza ve geleneksel toplantýlarýmýza destek veren kiþilere verilmiþtir. Plaket alan basýn mensuplarý gecemize karþý devamlý duyarlý olmuþ ve desteklemiþlerdir. Bu nedenle tertip komitesi biri hariç oy çokluðu ile bu kararý almýþ ve plaketleri vermiþtir. Restaurant organizasyonunda etkili olan arkadaþýmýz ise maddi zararlýktan bahsetmektedir. Bu zararýn sebebi herne kadar bilinsede burada teleffuz etmek bize yakýþmaz. Buna raðmen zararlýðý yarýyarýya paylaþmak istememize raðmen malum þahýs yanaþmamaktadýr. Bilgilerinize sunarým BÝLAL DÖRTBUDAK.
Konu acun27 tarafýndan (13.07.07 Saat 12:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Ayrýca maddi konularda zararlýðý seve seve karþýlarýz tüm arkadaþlara feda olsun. BÝLAL DÖRTBUDAK
Konu acun27 tarafýndan (13.07.07 Saat 12:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Bence bu tatsýz konularý burada deðilde kendi aranýzda çözseniz Ticaret Lisesi adabýna daha uygun olur. Zaten sayýn Cuma
Çýnar kardeþim siz deðerli arkadaþlarýma fedo olsun diye not düþmüþ bu konuyu uzatmayalým lütfen bu güzel gecemize gölge düþmesin.
Sevgili dostlar Konularýn hemen hemen hepsine þahidim yalnýz bu konular buralarda çözülmez.Bu konular bir araya gelip konuþarak halledilmelidir. Herkesi kýskandýracak bir gece düzenlenmiþ.Ýnsanlar duygulanmýþ hatta aðlamýþ Bu güzel geceyi bizlere yaþatan tertip komitesine ve emeði geçenlere sonsuz teþekkürler.Gelin bu geceyi güzellikleri ile analým ve yine herkes bizleri (Ticaret Liselileri)kýskansýn.Aralarýnda kýrgýnlýðý olan arkadaþlar Allah Aþkýna bu olaylarý daha fazla büyütmeden kucaklaþýn ki daha nice güzel gecelerde birlikte olalým. Hoþçakalýn Tüm arkadaþlarýmý çok seviyorum .
Nizip li olmak ayrýcalýktýr
arkadaþlar hiç merak etmeyin her senekinden dahada çok katýlýmla ve güçlü bir þekilde birlikteliðimiz devam edecektir. Kimsenin kimseyle bir sorunu yoktur..Olamazda!..Çünkü biz TÝCARETLÝYÝZ..Emeði geçenlerin emeðine saðlýk deyin yeter.Destek verenede gelenede teþekkür ederiz.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ticaret lisesi mezunlarý gecesini tertip eden.sponsorluðunu üslenen cuma çýnara þükranlarýmý sunarým .baþarýlarýnýn devamýný dilerim...Nizip in bu gibi kiþilere ihtiyacý var.cama bey gibi kiþilik sahibi kiþilere sahip çýkýlmasý dileðimle.baþarýlarýnýn devamýný dilerim....
cuma çýnar bey baþarýlarýnýz devamý dileðimle .en içden dileklerimle saygýlarýmý sunarým...
Ayný ortak geçmiþi, deðerleri, bazanda ortak inanýþlarý paylaþan insanlar bir araya gelerek muhabbet ederler. Etlemeleri gerekir. Bizlerde Ticaret Lisesinden mezun olan arkadaþlar her yýl bir araya gelerek özlemlerimizi gideriyor, hatýralarýmýzý canlandýrmaya çalýþýyor, ihtiyarladýðýmýzý biraz daha iyi anlýyoruz.
Ýnsanlarý bir araya getirmek son derece zordur. Ayný boþ zamanlarýný yakalayýp, finansmaný saðlayacak ve üstüne üstlük onlarý memnuýn edeceksiniz. Bu yýlda ayný kararlýlýkla bizleri bir araya getiren arkadaþlara minnet duyuyor, teþekkür ediyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Dünya nikli arkadaþým, Sayýn Cuma Çýnar kardeþim bu organizasyonu yapabilmek için ne kadar çabaladýðý aþikardýr. Siz kalkmýþ Nizip spor hakkýnda söylediði birkaç lafa takýlmýþsýnýz. Bence Cuma Çýnar gibileri deðil Nizip spor tüm Nizip halký için çok þeyler yapacak bir insandýr. Benim arkadaþým veya devamlý görüþtüðüm biri olmamasýna raðmen yaptýðý hizmeti takdirle karþýlýyorum. Siz gece için ne yaptýnýz onuda öðrensek iyi olur eleþtirirken biraz yapýlan iþleride görelim lütfen. Emeði gecenlere tekrar binlerce tþk ederim.