güzel ve þirin ilcemize dogalgazýn gelmesi cok sevindirici hayýrlý ve ugurlu olsun
güzel ve þirin ilcemize dogalgazýn gelmesi cok sevindirici hayýrlý ve ugurlu olsun
uzun zamandýr beklediðimiz bir haberdi, nihayet baþlýyor demek.
bildiðim kadarýyla ihale sürecinde bazý aksaklýklar olduðundan bu gecikme oldu(Rusya'nýn iç piyasada da söz sahibi olmak istemesinden kaynaklanýyor diye okumuþtum). Ýstanbulu bile birkaç senede doðalgaz aðýyla ördüler. Öte yandan Zorlu doðalgazý ne zaman daðýtmaya baþlarsa o kadar erken para kazanmaya baþlayacak. evlerde kullanýmýna gelince de insanlarýmýz bu iþin rahatýný ve ekonomisini görünce kurulum maliyeti göze gelmeyecektir.
bu iþin bir programý vardýr mutlaka, bilen bir arkadaþ yazarsa iyi olur.
Neeeeeeeeeeee doðal tüp sonunda geldi demek,
hemen fýrat mahallesinde tesisat çalýþmalarýna baþlasýnlar, her kýþ sobaya odun taþýmaktan býktým, artýk bende doðal tüp ile ýsýnmak istiyooooom...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ilçemize hayýrlý olsun bukonu üzerinde çalýþýp ilçemize gelmesinde emegi geçen herkesten allah razýolsun emek harcayan herkese saygýlar
ÖNCELÝKLE SLM EDER NÝZÝP ÝÇÝN ÇOK ÝYÝ OLUR BU ARADA GURBETTE ÇALIÞMAKTAN KURTULMUÞ OLUYORUM NEDENÝ ÝSE 2 YILDIR ÝSTANBULDA DOGALGAZ TESÝSATÇISI OLARAK ÇALIÞIYORUM BU BENÝM ÝÇÝN ÇOK BÜYÜK BÝ AVANTAJ
BU ÝÞ ÖYLE 1 SENEDE BÝTSEYDÝ GAZÝANTEP TE EVLERE VE ÝÞYERLERÝNE ÇOKTAN VERÝLÝRDÝ. ARKADAÞLAR KANALÝZASYON BORUSU DÖÞENÝYORMUÞ GÝBÝ DAVRANIYORSUNUZ. HER AN PATLIYACAK BOMBANIN ÜZERÝNDE OTURACAÐINIZA UNUTMAYIN. ÝTFAÝYE, BELEDÝYE HAZIROLACAK OLAYLARA KARÞI TESÝSATI DÖÞÜYECEK FÝRMA, DAÐITIM FÝRMASI MERKEZ KURACAK, BU ÝÞÝ YAPACAK EÐÝTÝMLÝ ÝNSANLAR GELECEK, EVLERE TESÝSAT DÖÞENDÝKTEN SONRA FÝRMA GELÝP KONTROL YAPACAK SADECE FÝRMANIN EVE GELÝP BAKMASI 10 GÜN SÜRÜYOR. YAZ AYLARINDA 1 AYA BÝLE ÇIKABÝLÝYOR. DOGALGAZ ÝLÇEMÝZDE SANAYÝDE KULLANILACAK...
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Zorlu Holding bünyesindeki Gaziantep Doðalgaz Daðýtým A.Þ. (GAZDAÞ), 24/02/2006 tarihinde aldýðý lisansla Gaziantep, Kilis ve Nizip'te 5 yýl sürecek doðal gaz altyapý çalýþmalarýna baþladý
Zorlu Holding bünyesindeki Gaziantep Doðalgaz Daðýtým A.Þ. (GAZDAÞ), Gaziantep, Kilis ve Nizip'te 5 yýl sürecek doðal gaz altyapý çalýþmalarýna baþladý. Gaziantep Merkez de 2007 yýlýnýn ortalarýnda doðal gazýn binalarda kullanýma hazýr hale geleceðini, ilk etapta Merveþehir, Güvenevler ve Atatürk Mahallesi'ne doðal gaz verileceðini belirtti.
NE MUTLU TÜRKÜM
baþlamak bitirmenin yarýsý ne oldu ilk kazma vuruldumu bugün
arkadaþlar doðalgaz hakkýnda halkýmýzýn bilgisi az daha detaylý bilgilerin aktarýlmasý lazým halka mesela tesisatýn ilk kurulum maliyeti, kombi sisteminde veya merkezi sistemde tüketim yaklaþýk olarak ne kadar, doðal gaz konusunda ülkemizin dýþ ülkelere tamamen baðlý olmasý, kesilmesi halinde alternatifinin olmayýþý gibi konular net olarak cevaplanýrsa daha iyi olur ve halkýmýzda doðalgaz geldiðinde 15-20 Y.T.L gibi komik rakamlara ýsnacaðý ve ocaðýný yakacaðý gibi yanlýþ düþüncelerini bir daha gözden geçirir zannediyorum
Dün kazý çalýþmalarý, Mezarlýk köþesindeki halý sahanýn yanýnda baþlamýþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
HAKKIMIZA HAYIRLISI
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Zeynel kardeþim hayýrlý olsun deme zahmetine bile girmiyor. Heralde belli bir süre geçecek ama bu iþin baþlanmasý bile büyük bir baþarýdýr. Yani bir ev yapmaya kalkýyorsun en azýndan aylar sürüyor. Bu yapýlan iþ basit bir iþ midir ki bu kadar sabýrsýzlanýlýyor. sonra doðalgaz çalýþmasý yapan firma özel bir þirket olup, bitirmeyeceði bir iþe neden baþlasýn. Nizip'in her kesimi faydalanamayacak ama öneml bir kýsmý bu hizmeti alacaktýr diye düþünüyorum.
Daha yapýlacak çok þey var.
POLAR KARDEÞ;
DOGALGAZ TESÝSAT DÖÞENMESÝ VE KOMBÝ DAHÝL 3.000 YTL DEN 5.000 YTL YE KADAR VAR. BU KÝÞÝNÝN TERCÝHÝNE BAÐLI. TABÝKÝ EVE DÖÞENECEK BORULARI BAKIR ALIRSAN 5.000 YTL YÝ BULUYOR. KOMBÝ SÝSTEMLERÝNDE SICAK SU 5 SANÝYEDE HAZIR AMA MERKEZÝ SÝSTEMLERDE SICAK SU VE FIRIN ÝÇÝN GAZ ÝSTÝYORSAN AYRI YAPTIRMAN GEREK. KIÞIN TOPLAM (3 AYLIK ) ÖDEYECEÐÝN FATURA ORTALAMA 400 YTL YÝ GEÇMEZ BUNA SICAK SU, ISINMA VE FIRIN ÝÇÝN GAZ DAHÝL. YAZ AYLARINDA 6 KÝÞÝLÝK BÝR AÝLENÝN KULLANDIÐI SICAK SU VE GAZ TUTARI 40 YTL YÝ GEÇMÝYOR. DOGALGAZA GEÇÝLDÝKTEN SONRA GAZ KESÝLÝRSE TEK ALTERNATÝF BÝLDÝÐÝMÝZ SOBALARDA KÖMÜR VEYA ODUN YAKMAK BAÞKA ÇARE YOK. DOGALGAZA UYUMLU OLMAYAN YEMEK PÝÞÝRÝLEN FIRINLAR ÝÇÝN KÜÇÜK BÝR MÜDAHALEYLE DOGALGAZ BAÐLATILABÝLÝYOR. FIRIN ALACAK ARKADAÞLAR VARSA DOGALGAZA UYUMLU OLANLARI ALSINLAR. MERKEZÝ SÝSTEMLE KOMBÝ SÝSTEMÝ ARASINDAKÝ DÝÐER FARK KOMBÝ LÝ OLAN KÝÞÝ ÝSTEDÝÐÝ ZAMAN KOMBÝSÝNÝ KAPATABÝLÝR AMA MERKEZÝ SÝSTEMDE BÖYLE BÝR ÞANSIMIZ YOK ÇÜNKÜ ÜST KATLARDAKÝLER ÜÞÜYOR DÝYECEKLER
NE MUTLU TÜRKÜM