abý ben flas 3d maxý býlýyorum ne yapýlacak ký?
abý ben flas 3d maxý býlýyorum ne yapýlacak ký?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
http://www.mustafatasar.gen.tr/indexon.htm ve benzeri sitelerde Nizip yemekleri var. Bunlarýn buraya kaynak gösterilerek taþýnmasý lazým. Gelenk ve göreneklerimize. Sonra yemekler diye bir bölüm açar taþýrýz. Resimler bizim galeridekilerden lýnýrsa iyi olur. Görev isteyenlere duyrulur![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bazý konular açýlýyor ama bilgi yetersiz oluyor. Lütfen gözünüze kestirdikleriniz hakkýnda nette veya çevrenizde araþtýrma yaparak, ilgili konunun altýna kaydedinki burasý büyüsün. Aksi halde forum olma amacýmýza ulaþamayýz.
Bu konuda genç ve kendisini genç gören arkadaþlardan yardým bekliyorum.
0342 5171254
yaw abi niye hep gençler diyon yaw, accýk ihtiyarlarda görev alsýn![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
admin abi ben üstüme düþen göreve hazaýrým marifetlerim ise kamera kullana bilirim foto çekebilirim haber metni hazýrlaya bilirim ve üstelik þu aralar baya bir boþ zamaným oluyor üstelik bitakým sorunlarýmda var sýkýntý yapiyom bana bir görev verirsen zamanýmý burda geçiririm sýkýntýlarým aklýma bile gelmez ozaman (beni þimdi tanýmýyon ama görürsençok iyi tanýyacaksýn)selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
metal elementi gençlere görev demiþ çocuklara dememiþ sen niye atlýyon hemen...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Arkadaþlar amatörce yürüttüðümüz bu çalýþmamýzda görev bölümü yaparak yeni ufuklara açýlmak istiyorum. Bu amacýmýzýn bir ayaðýda Grafik tasarýmý alanýndadýr.
Bu nedenle Grafik tasarýmýnda yer alabilecek, phtoshop, flash benzeri proðramlarý iyiyye yakýn bilen arkadaþlara ihtiyacýmýz var. Eðer görev alabileceðinizi düþünüyorsanýz, bana özelden veya buradan ulaþýn lütfen.
0342 5171254
Flash Anlarým. Sitede görev alamk için deðil ama iþinizin görülmesi için elimden geleni yaparým
0342 5171254
Ýtalyanca bir kitap var elimizde, çoðu yeri ayný þablonla yazýlmýþ. Türkçeleþtirilmesi konusunda bize yardýmcý olacak varmý acaba ?
0342 5171254
Abi kýsýtlý imkanlarýmla yardýmcý olmaya çalýþýrým. Az çok Ýngilizcem var. Online çevricilerle Ýtalyanca'dan Ýngilizce'ye, oradan da Türkçe'ye çeviri yapabilirim sanýrým. Ama Nizip'e geldikten sonra ancak.
bireysel emekli, sadece üye...
sono parla italiano ,perche sono lavoro con la FIAT in BURSA.
Walla mehmet abi eskiden çok iyiydi , ama þimdi sadece böyle günlük kendini kurtaracak kadar biliyom,
defalarca italyaya gittim yaklaþýk toplamda 6 ay felan kaldým.
ilk öðrendiðim 2 cümle :
sono müslümano non manca carne di miale ---- müslümaným domuz eti yemem
diðerinide hatýrlat gelince söyleyeyim.
þaka bir yana az bir þeyse tara veya faxla çok uygun fiyata burada çevirttereyim.
fiatta (TOFAÞ'ta) çalýþan arkadaþlar var extradan çeviri iþi felan yapýyorlar
selamlar,
ilker ,,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ýlkay abi buraya geldiðinizde kitabý size vereyim. Kitapda Nizip çevresindeki höyüklerin teknik bilgileri var. Þablon genelde ayný, yani birkaç kelime çözülürse, gerisi rakam zaten
0342 5171254