Mýgooo(diyorum) güzel bir fikir.
Mýgooo(diyorum) güzel bir fikir.
BU ARADA BÖLGEMÝZDE ÝLK FISTIÐI YETÝÞTÝREN ÜRETÝCÝMÝZE ÖDÜLÜ TARAFIMIZDAN (NÝZÝP ÝLÇE TARIM MÜDÜRLÜÐÜ)VERÝLDÝ VALLA ÝLK FISTIÐIDA YEMESÝ GÜZEL OLUYOR PEKTE LEZZETLÝYDÝ..ÇÝFTÝÇÝMÝZÝNDEN EMEÐÝNE SAÐLIK
ARKADAÞLAR BU KONUYU GÜNDEME GETÝRMEM YAKLAÞIK BÝR AYI GEÇÝYOR AMA MALESEF HALA TELEVÝZYONLARDA BÖLE BÝR REKLAM GÖREMÝYORUM. ACABA ÝÇÝNÝZDE REKLAMLARDA HEY FISTIK YERÝM SENÝ REKLAMINI GÖREN VARMIIIII)))
arkadaslar Nizipte duzlu fýstýk kaç para sýký durun burda istanbulda 22 ytl semtine göre deyisiyor 16 dan baslýyo Nizipte 8 liradýr peki bu parayý kazanan kim üreticimi deyil fýstýk halindeki fýstýkçýlarmý oda deyil nakliyatçýmý deyil peki nasýl tanýtacan nasýl satacan 22 ytl lik fýstýgý
kanal senin branþýn egilirsen sevinirim
Emailinizi güncelleyin
konu güzel amma fýstýk sahipsiz rahmetli mustafa TAÞAR isim hakýný almasaydý antep fýstýgý bile denmeyecekti bu ara secim var siyasileri sýkýþtýralimda bari fýstýka sahip çýksýnlar valla kabakçekirdeginden ucuz.
YAW NERESÝ UCUZ 10 KAÐIT FISTIN KÝLOVU ODA DAHA NÝZÝPTE BU KABAK ÇEÐÝRDEDE 5 KAÐIT
selam mustafa nasýlsýn seninle tanýþýyoruz galiba ben istambuldan mehmet dalkýlýç yani cenk ve cengiz akmanýn dayýsýyým resimi görünce birþeyler yazayým buna dedim sana sevgiler sayðýlar kendine iyi bak
Benim fýstýK için tercih sloganým: ADI FISTIK, TADI FISTIK...
EVET MURAT DAYICIM KATILIYORUM SANA SEN BU ÝÞLERDEN HÝÇ BAHSETMIYORDUN BÝZE NEYSE EVE GELÝNCE KONUÞURUZ
ÇOK GÜZEL BÝR FÝKÝR TEBRÝK EDERÝM
murat çiloðlýna burdan birþey söylemek isiyorum dayý suratýga yanmak ne demek cevap verirmisin
slm kemal abi.fikrine ve sloganýna saygým var ama benim verdiðim sologan yabana atýlacak bir sologan deðil benim düþüncem daha çok reyting yapacaðýmdan eminim .lakin bu konu açýlalý baya oldu ve herhangi bir giriþimde bulunulmadý .sölemek istediðim öle bir reklam yapýlsýnda sloganý ne olursa olsun yeterki fýsýtýðýmýzý tanýtýp iç ve dýþ piyasada daha çok yeri olsun saygýlarýmla
BÝZLER KARADENÝZLÝLER KADARDA MI YOKUZ![]()
Deðerli kardeþim ..bu konuda size aynen katýlýyorum .Ama Fýstýðýn ucuz ve ilgisiz olmasýnýn nedeni bence sadece reklam deðil özellikle fýstýk ticaretiyle uðraþan insanlar (Büyük tüccarlar)Fýstýðý piyasadan ucuza kapmak için böyle bir þey istemezler.Zira zaten onlar ucuza mal edip gerçek fiyatýndan satýyor.Sorun fýstýk üretici birliðini kurup pazarlamada .Güneydoðu birlik dersen.O da arpalýk olmaktan baþka hiç bir iþe yaramýyor.
Güzel Bir Fikir Neden Olmasin Uygulamak Gerek