çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin![]()
allah rahmet eylesýn gercekten cok sewdýgým sanatcýlardan býrý ýdý gelecegýn cem karacasý gýbý barýs mancosu gýbýdý bu genc yasta ölüm onuda buldu iþte dünyanýn acýmasýzlýgý allah mekanýný cennet eylesin![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SpjwfOyk87c[/YOUTUBE]
SIKINTI YARATMA...!
VALLA GÖRDÜKÇE GÖZLERÝM ISLANIYOR. ÇOK YAZIK OLDU ÇOK
SIKINTI YARATMA...!
ya bu ne anlamadým her gün yuzlerce ýnsan ölüyor...coguda ýyý ýnsanlar burda yazýlmýyo..barýs akarsunun ne özelliði varki..vakti gelen gidiyor..kader denýlen bý sey var.
Herkesin begendigi bir sanatci vardir, benimkisede bir Baris digeride Sezen Aksu, belki fark etmissinizdir. Haberi duydugumda cok üzüldüm, o dogal hali, sevecen ve insana yakin tavirlariyla bir cok hayran kitlesine ulasmisti. Boroboro, kötü anlamda yazmiyorum, sakin yanlis anlama, arkadas konuyu acmis, malum ki, kendisininde cok sevdigi bir sanatciydi. O acmasaydi, ben acardim, cünkü Baris hastasiyim, ve onun sarkilarini hep dinleyecegim, onu hic unutmayacagim. Allah rahmet eylesin insallah...
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
çok sacma oldugunun farkýndamýsýn bilmýyorum?? ama böyle þeyler yazýpta mýlletýn tadýný kaçýracaksan hiç yorum yazma. eksýk kal sen ! HAKANCIM tþk ederým arkadasým eklentýn için senýn gibilerde olmasa zaten böyle borboro mudur nedýr onun gibi adamlar ýnsan göremeyecek........
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah rahmet etsin iþte ölümün ne zaman geleceði belli olmuyor ne genç dinliyor ne ihtiyar o yüzden her zaman hazýr olmaya çalýþmak lazým...
dünya bugünden ibaret deðil ahiretide düþünelim....
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FhgdoBUaoIA[/YOUTUBE]
Made Ýn NizipLi
HER NE KADAR YAKINAN TANIMIYOSAK EKRANLARDAN TANIYOSAKTA CANA YAKIN HOÞ BÝR ÝNSANA BENZÝYODU ALLAH GANÝ GANÝ RAHMET ETSÝN AÝLESÝNE SABIRLAR VERSÝN
nasýl üzüldük anlatamam...diðer þarkýcýlar! gibi farklý þeylerle gündeme gelmezdi sadece yaptýðý þarkýlarla,oynadýðý dizilerle...Allah rahmet eylesin ne diyelim...kerim tekin de böyle olmuþtu onda da çok üzülmüþtüm...hep iyiler önce mi gider ya...(
bellý olmaz kuzen dunyanýn duzený boyle ne olur ne olmaz ama dýkkatlý olmak lazým yaptýklarýmýzdan dolayý hesap verecegýz nede olsa
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...