NEREDE BU FENER BOSTANLILAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Abi kesin hastanenin döner sermayesinden pay istemeye gelmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
hahahahahhaha
valla doðru subutay, hatta hastanede yardým kumbarasý koymak istemiþte olabilir, ama helal olsun haa baþkanlarý iyiçalýþýyor![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
bu takým elbiseliyi bir yerden tanýyom ama çýkaramadým stendapçýmýydý ne
BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARI
Emailinizi güncelleyin
VALLA HELAL SANA SUBUTAY TEÞHÝSÝN ÇOK DOÐRU KALA KALA HASTANENÝN DÖNER SERMAYESÝNE KALDILAR.DUYDUÐUMA GÖRE ORASIDA PAYI KESMÝÞ BENCE EN ÝYÝSÝ CUMA NAMAZINDA ÇARÞI ÇAMÝÝNE GÝTSÝN ORADA KESÝN BÝR ÞEYLER KOPARIR BEN EMÝNÝM BUNDAN.YAZIK YAW HEMDE ÇOK YAZIK NE OLDUM DEÐÝL NE OLACAÐIM DEMELÝ ÝNSAN
EN BÜYÜK FENERBAHÇE VARMI DAHA ÖTESÝ
NÝYE AÐLIYORSUNUZ ARKADAÞLAR.SÝZÝNDE BAÞKANINIZ ÜYELERÝNÝ GEZÝP ZÝYARET ETSÝN.
SÖYLEDÝKLERÝNÝZE KATILMIYORUM TAM TERSÝ BÜYÜK MÝKTARDA HASTANEMÝZE BAÐIÞTA BULUNMAYI VAAD ETTÝLER.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
sayýn ve çok kýymetli kanal arkadasým bunlar milattan önce çok büyük takýmdý hatta þu an büyük bir takým var hani adýnýn basharfi fenerbahçe o zaman onlar gýpta ile bakarlardý
ama KESER DÖNER SAP DÖNER BÝR GÜN BU HESAP DÖNER
ayrýca sayýn fenerliler roberto karlos ve vederson geldi takýmdaki boy ortalamasý düstü diye üzülmesin büyük baskan herkese 8,2cm dia altýndan boy ekletecekmiþ (paramýz varya ondan)
iþte ben boþuna demiyom
BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARI
Emailinizi güncelleyin
ya subutay bey sizin tarihinize saygýlý oldugunu zu zannederdim
onlarýn yüzü hörmetine
boþ çevirmeyediniz garibanlarý
Emailinizi güncelleyin
abi nerde bi gsli görürsenin hemen bi bozuk para paren sizin baþýnýzýn gözünüzün sadakasý olsun![]()
Fatih abi güzel bir hatýra senin adýna sevindim. Keþke birkaç futbolcuda olsaydý..
...