En iyisi bütün tarihi evleri okullarý yýkýp para kazanmanýn ,kültürsüzlüðün tadýný çýkarmaktýr..
Zaten sizin için tarihinde kültüründe bir önemi kalmamýþ varsa yoksa iþ merkezi para kaynaðý......
biz böyle deðildik tarih için can veren bir toplumduk þöyle bir bakýn italya ingiltereye romaya tarihi yapýlarý hala saðlam yýkmýþlar mý hayýrrr niye sizce???????.
düþünmek gerek dostlar biraz.....
Eðer yerine iþ merkezi yapýlacaksa trafik nasýl rahatlayacak.
AROMEL HAKLI OJUL YIKILIP ÝÞ YERI YAPILACAKSA TRAFIK NASIK RAHATLAYACAK PEKI?.
YA ABÝCÝÐÝM, BU OKUL BURADAN ALINIP BAÞKA BÝR YERE TAÞINIRSA, VE OKUL BÝNASI BAÞKA FAAALÝYETLETDE KULLANILIRSA TARÝHE VE KÜLTÜRE NASIL BÝR ZARAR OLACAK..
BU OKULUN DEÐERÝ ÝLLAKÝ ÝÇÝNDE ÖGRENCÝ OLMASI MI? BÝZÝM DEÐÝNDÝÐÝMÝZ KONU ÖGRENCÝLERÝN OKUL GÝRÝÞ ÇIKIÞ SAATLERÝNDE AKAN TRAFÝKTE TEHLÝKE YARATMASI VE BU SAATLERDE OKUL ÖGRENCÝLERÝNÝ TAÞIYAN ÇOK SAYIDA SERVÝS ARACININ TRAFÝÐÝ ALT ÜST ETMESÝ .
BURASINI ÝLÇE MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRLÜÐÜ BAÞKA AMAÇLI KULLANSIN..
Okulu yýkmak yerine ülkemizde bir çok okulda uygulanan okul içine otopark yapýlsa böylelikle trafik az da olsa rahatlayabilir ve tarihi binaya zarar gelmez....
.
obrahým abý haklý bu en mantýklý fýkýr olabýlýr aslýnda hem tarýhý býnaya býr zarar gelmez hemde trafýk sorunu çözulur belýrlý býr orandada okulda doner sermaye uygulanýr.
cumhuriyet ilkolulu kesinlikle kapatýlmamalýdýr... çokcukluk anýlarýmýn çoðu orda gecmiþtir.. ayný zamanda bir tarihtir orasý... kapatýlmasýna kesinlikle karþýyým.....
NÝZÝBÝN HER YERÝNDE ANILARIMIZ VARDIR. HÝÇ BÝR YERÝ YIKILMASIN O ZAMAN, STADYUMUN YANI OSMANLI PARK OLDU. E ORDA AZ TOP KOÞTURMADIK. ÞÝMDÝ DAHA ÝYÝ OLMADIMI?
HEM OKULUN YIKILMASI DEÐÝL, SADECE MÜSAÝT BÝR ALANDA YENÝ BÝR OKUL YAPILIP, BU OKULUN ÖÐRENCÝLERÝNÝN ORADA EÐÝTÝM GÖRMESÝ, ESKÝ OKULUNDA YIKILMAYIP BAÞKA BÝR AMAÇLA KULLANILMASI.
Çok kez aklýmdan ’’yoksa biz havanda su mu dövüyoruz?’’ demek geçiyor; ama, demiyorum. Bu konunun (CumhuriyetÝlköðreti Okulu’nun geleceði konulu forumun)açýlýþýnýn üzerinden iki hafta geçmiþ. Daha önce de Nizip görsel ve yazýlý basýnýnda Nizip Ýlçe Milli Eðitim müdürü sayýn Ý. Hakký Tekçe tarafýndan gündeme getirilmiþti ve bir karara varýlýp bir sonuç alýnamamýþtý. Akibeti yine öyle olacak gibi....
Çünkü, konuya muhatap olmasý gereken resmi aðýz(lar)dan ses çýkmýyor... Kalacak, yýkýlacak, taþýnacak; yerine þu ya da bu yapýlacak diye bir resmi görüþ gelmiyor, yanýt olarak sitemize ya da baþka bir yayýn organýna....
Okulun yeri (mülkiyeti) kimin, yani hangi resmi kurumun? Ýçiþleri Bakanlýðýnýn mý, Milli Eðitim Bakanlýðýnýn mý, Belediyenin mi? Kiminse, O kurum bir görüþ belirtmediði müddetçe ’þahsen ben’ ne desem boþ!.. Ancak, O kurum Cumhuriyet Ý.O. hakkýnda bir karar alýr ve açýklarsa OLUMLU ya da OLUMSUZ manada fikirlerimi söyleyebilirim. .
YA ARKADASLAR ANLAMADIM NEDEN BU KADAR BENCILSINIZ? ORADA HATIRASI OLAN YOK MU ÝÇÝNÝZDE ORADA OKUYAN? O KÜÇÜK BAHCESINDE KOÞTURAN... BENCE YIKILMAMALI....
BIRAZDA TARIHE ÖNEM VERIN.... TARÝHE ...! GEÇMÝÞÝNÝZE YANÝ...
ýste turk mýlletýnýn hep kayýp ettýgý nokta burasý yanlýs anlama ceren sana karsý soylemýyrum bunu
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bence de Okulun yeri ya park olmalý veya zeugma müzesi , Nizip müzesi...
Aðaçlar kalmalý yeni fidanlar dikilmeli
Konu rasimm tarafýndan (04.07.07 Saat 03:30 ) deðiþtirilmiþtir.