Merb mehmet bey. ben Kahta yatýlý bölge okulundan nýzýp lýsesýne 1983 te gýttým.orta 3 ve lise 1' i nýzýp lýsesýnde d.parasýz yatlý olarak(pansýyonda) okudum. lise1 den ýstanbula nakýl olmasaydým 1987 de mezun olacaktým.Bu demektýr. sýz býzden býr dönem soonraymýþsýnýz.Siz nerelýsýnýz.Siz de mý yatýlý okudunuz? habeleþmek ýsterým sýzýnle.. selamlar....
Elo Müh. Ramzan AYDIN--ÝST.
aypa@ay-pa.com.tr
slm arkadaþlar96- 97 mezunuyum
ozgul
ben Nizip lisesi 2002 mezunuyum sayýsal mezunu arkadaþlarýmla görüþmek isterim
selam arkadaþlar mehmet demirbilek istanbulda polismemuru olarak görev yapmaktayým
postacý þerif dayýnýn ogluyumburadan Nizipli olan herkese selamlar görüþmek isteyen arkadaþlariçin mdemir_bilek@hotmail.com dan görüþebliriz saygýlar
88/89 mezunlarý nerdesiniz
beyler demek dostluklar unutulmuþ herkes geldiði yeri unutmuþ gibi eger öyleyse tümümüze yazýklar olsun
suat sabuncu sende biraz ucmuþsun hep doktor pilot baþka kimse yokmu bilader
SEVGÝLÝ HEMÞERÝLERÝM
BEN BURALARI ÖRNEK OLSUN DÝYE YAZIYORUM HALEN ÝSTANBULDA GÖRDÜKLERÝMÝ YAZDIM ARKASI GELSÝN DÝYE AMA GELMEDÝ BEN YÝNE YAZACAGIM
REÞÝT YURTSEVEN ECZANE KALFASI NÝZÝP
MAHMUT YURTSEVEN ÝNÞAAT MÜTEAHHÝT ANKARA
BÝLAL ZOROÐLU BAKKAL-MARKET NÝZÝP
MEHMET UZER AYAKABI MAÐAZASI ANTEP
AHMET ÇEVÝK BAÞI BOÞ AKLI YOK GEZER NÝZÝP
VEDAT ERCAN OTOBUS ÞÖF-TÜCCAR SÝNOP GERZE
AHMET POLAT FISTIK TÜCCARI NÝZÝP
BEHRAM KAHRAMAN BELEDÝYE PERS KONAK-ÝZMÝR
ATÝLLA DUYAR
YAHYA ALTINBAÞ--ÖÐRETMEN NÝZÝP
MUSTAFA ALAGÖZ
SUAT ALAGÖZ
YUSUF ALAGÖZ
CUMA KARABACAK
SEYÝT KARABACAK
YANLIÞ MI HATIRLIYORUM 79-80 ÝLE 80-81 KARIÞTIRMIÞ OLABÝLÝRÝM BU SEBEPLE BÝLEN SON MEZUN YERÝNÝ YAZSSIN DÝYE YAZMIYORDUM
ÜSTTEDE AYNI HATALAR VARDIR MUHAKKAK
suat sabuncu
slm arkadaþlar ben fevzi yaþar (kürdo) .92 6 edb a mezunuyum Nizipte bir kaç arkadaþ dýþýnda pek kimseyle karþýlaþmadým bu sýnýftan mezun olan arkadaþlarý lütfen buraya bekliyorum herkese selamlar saygýlar
Konu telefoncu fevzi tarafýndan (28.07.07 Saat 07:17 ) deðiþtirilmiþtir.
ahmet er kardeþim sen özcanýn kardeþisin sanýrým o benim liseden sýnýf arkadaþým ona ulaþmam gerekiyor þayet abine benden yana haber uçurursan çok sevinirim senden acilen haber bekliyorum
Arkadaþlar. nýzýp lýsesý'den 1987 de mezun olan " yatýlý pansýyon öðrencýlerý" olarak 4 agustos 2007'de Nýzýp'te bir araya gelmeye karar verdýk. Umarým pansiyon idarecýleri bize pansiyonu gezme fýrsat ve ýmkaný vererek 20 yýl önceký yatýlý öðrencýlýk hatýralarýmýzý canlandýrmamýza vesýle olurlar... Ayný zamanda tüm Niziplilerden bunu beklyoruz.Çünkü þahsen ben 20 yýldan bu görmediðim Nizip'i ve Nizip'lý bazý dostlarýmýz .tekrar göreceðýmden çok heyecanlýyým. Evet biz Nizip'li deðiliz ama -sanýýrm- bazý Nizip'lilerden daha çok Nizip'i hatýrlýyoruz.
Elo. Müh. Ramazan AYDIN-ÝST.
aypa@ay-pa.com.tr