Bir Sevgi Hikayesi
Daha henüz 18 yaþýndaydý, ama hayatýnýn sonundaydý. Tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir kansere yakalanmýþtý. Kahýr içinde eve kapamýþtý kendini.. Sokaða çýkmýyordu. Annesi.. Bir de kendisi.. O kadardý bütün hayatý..
Bir gün fena halde sýkýldý, dayanamadý, attý kendini sokaða..
Bir yýðýn vitrinin önünden geçti.. Tam bir CD satan dükkaný da geride býrakmýþtý ki, bir an durdu. Geri döndü, kapýdan içeri, gözüne hayal meyal takýlan genç kýza bir daha baktý. Kendi yaþlarýnda harika bir genç kýzdý tezgahtar..
Hani ilk bakýþta aþk derler ya, öyle takýlýp kalmýþtý iþte.. Ýçeri girdi..
Kýz gülümseyerek koþtu ona.. "Size nasýl yardým edebilirim" diye..
Nasýl bir gülümsemeydi o.. Hemen oracýkta sarýlýp öpmek istedi kýzý..
Kekeledi, geveledi, sonra "Evet" diyebildi.. Rast gele bir plaðý iþaret ederek.. "Evet.. Þu CD'yi bana sarar mýsýnýz?.."
Kýz CD'yi aldý, içeri gitti. Az sonra paket edilmiþ geri geldi.
Aldý paketi, çýktý dükkandan, evine döndü, açmadan dolabýna attý..
Ertesi sabah gene gitti ayný dükkana.. Gene bir CD gösterdi kýza, sardýrdý, aldý eve getirdi, attý paketi dolaba, gene açmadan.. Günler hep alýnýp sardýrýlan CD'lerle geçti.. Kýza açýlmaya bir türlü cesaret edemiyordu. Annesine açýldý sonunda..
Annesi "Git konuþ oðlum, ne var bunda" dedi..
Ertesi sabah bütün cesaretini topladý. Erkenden dükkana gitti. Bir CD seçti. Kýz gülerek aldý plaðý. Arkaya gitti, paketlemeye.
Kýz içerdeyken bir kaðýda "Sizinle bir gece çýkabilir miyiz" diye yazdý, altýna telefon numarasýný ekledi, notu kasanýn yanýna koydu gizlice.. Sonra paketini alýp kaçtý gene dükkandan..
Ýki gün sonra evin telefonu çaldý.. Anne açtý telefonu.. CD Dükkanýndaki tezgahtar kýzdý arayan.. Delikanlýyý istedi.. Notunu yeni bulmuþtu da..
Anne aðlýyordu.. "Duymadýnýz mý" dedi.. "Dün kaybettik oðlumu.."
Cenazeden birkaç gün sonra, anne oðlunun odasýna girebildi sonunda.. Ortalýða çeki düzen vermeliydi. Dolabý açtý.. Oraya atýlmýþ bir yýðýn açýlmamýþ paket gördü..
Paketleri aldý, oðlunun yataðýna oturdu ve bir tanesini açtý..
Ýçinde bir CD vardý, bir de minik not..
"Merhaba.. Sizi öyle tatlý buldum ki.. Daha yakýndan tanýmak istiyorum.. Bir akþam birlikte çýkalým mý.. Sevgiler.. "
Anne bir paketi daha açtý.. Onda da bir CD ve bir not vardý..
"Siz gerçekten çok tatlý birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, artýk.. Sevgiler.. "
HÝÇ KÝMSEYE SEVDÝÐÝNÝZÝ SÖYLEMEKTE GEÇ KALMAYIN !!