BU IÞIKLAR HALEN NEDEN ÇALIÞMIYOR BÝLGÝSÝ OLAN VARMI ACABA YOKSA YANLIÞ BÝR KONUYUMU DÝLE GETÝRDÝM
BU IÞIKLAR HALEN NEDEN ÇALIÞMIYOR BÝLGÝSÝ OLAN VARMI ACABA YOKSA YANLIÞ BÝR KONUYUMU DÝLE GETÝRDÝM
Siz ne bekliosunuz ki ýþýklarý oraya süs amaçlý koymuþlar yazýkk yazýkkk çok yazýkk
SLM Sayýn belediye baþkanýmýz Hacý Fevzi AKDOÐAN Güzel Nizip'imize çok yararlý oldu. çok bakým ve onarýmlar yaptý. ilçemizi türkiyede bulunan bazý illerimizden dahada güzel yaptýðý için öncelikle kendisine çok teþekkür ederim. þu an Nizipte sadece bir kaç eksik proje kaldýðýna inanýyorum.bunlar;
1-Trafik ýþýklarýnýn onarýlmasý ve gerekli yerlere konmasý
2-asfalt yollarýnýn yenilenmesi gerekmekte ancak doðalgaz projesi için beklemek zorunda çünkü asfalt o kadar ucuz biþey deðil. bu para hepimizin parasý Baþkanýmýz sonuçta bizleri düþünüyor. Doðalgaz projesi için yollarýn kazýlmasý gerek onlar çekildikten sonra zaten hayli hayli seve seve yapacaðýna inanýyorum.
3-Dolmuþ duraklarýmýz genelde küçük ve eski bir tabeladan oluþuyor. bunlarýn yenilenmesi ve büyük þehirlerde genelde duraklarda camlý bekleme kabini bulunmaktadýr. hem halkýn beklerken güneþten veya yaðmurdan sakýnmalarý için hem de o camlara özel kurumlar ilan veriyolar afiþler yapýþtýrýyolar burada yapýlan ilanlardan alýnan ücret belediyenin döner sermayasine dönüyor. çok güzel birþey inþallah bunuda yapar eminim ki zaten kendisi düþünmüþtür.
4-Nizipte genel olarak %80 le varýyo elektrik sorunu çok günde bir çok kez kesiliyor. bunun baþlýca sebebi ise 1 trafoya yüklenen mahalle ve ev sayýsýnýn fazla olmasý diye düþünüyorum. bazende genelde kýþýn yaðmurda hemen kesilmek zorunda kalýyor gereken yerlerdeki tellerin yer altýna alýnmasý çok ama çok faydalý olacaðýna inanýyorum.sadece bir görüþ sunuyorum,saolsunlar varolsunlar baþta Belediye baþkanýmýz Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN 'a ve tüm belediyede çalýþan personellere teþekkürlerimini sunuyorum.Saygýlarýmla...
ibrahim SOYDAN
nizipte ana cadde üzerindeki kavþaklarda sinyalizasyon ýþýklarý sizce çalýþmalý mý?
Bu konu daha önce tarafýmdan açýlmýþtý.Mümkünse bu konuyu birleþtirelim.
http://www.nizip.com/showthread.php?t=5516
tamam mustafa abý býrlestýrýldý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...