eski karkamýþ yolu ,oto alýmsatýmlarýn önündeki kavþak acaba nezaman üsgeçit yapýlacak bilen varmý .Nizip,in ana giriþlerinden en önemlisi ve heryýl yüzlerce kazanýn oldugu yere kim nezaman tedbir alacak
eski karkamýþ yolu ,oto alýmsatýmlarýn önündeki kavþak acaba nezaman üsgeçit yapýlacak bilen varmý .Nizip,in ana giriþlerinden en önemlisi ve heryýl yüzlerce kazanýn oldugu yere kim nezaman tedbir alacak
Üst geçit yapýmý iptal oldu,giriþ çýkýþlarýn duble yol olmasýndan sonra 3 kavþaða sinyalizasyon sistemi kurulacak.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
abi iptal nedeni sadece duble yol olacaðý için mi?
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Maliyetinin çok yüksek olmasýndan dolayý iptal edildi.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
teþekkurler.........ama üsgeçit olsaidi daha iyi olurduda neyapalým.sinyalizasyon iþleri nezaman olacak,acaba. toki o bölgeye (alým satýmlarýn arkasýna) konut yapma gibi bir projeleri varmý ? yol ve sinyalizasyon ondan sonramý olacak acaba.
SÝNYALÝZASYON BENCE ÞEHÝR GÝRÝÞ VE ÇIKIÞI ÝÇÝN ÝYÝ DEGÝLDÝR ÜSTGEÇÝT DAHA YARARLI OLURDU.
Genel düþünce birtarafa yerel bazda ben bu konuda Sayýn Vekilimizin bu konuya hassasiyetinden þikayetçiyim...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.