YÜZYILLARDIR HEP BU SORU SORULUR AMA HERKESÝN KABUL ETTÝÐÝ TEK BÝR TANIMI YOKTUR AÞKIN AÞK GÖRECELDÝR DÜNYA DA 6 MÝLYARA YAKIN ÝNSAN VAR DEMEKKÝ 6 MÝLYAR CEVABI VARDIR .
YÜZYILLARDIR HEP BU SORU SORULUR AMA HERKESÝN KABUL ETTÝÐÝ TEK BÝR TANIMI YOKTUR AÞKIN AÞK GÖRECELDÝR DÜNYA DA 6 MÝLYARA YAKIN ÝNSAN VAR DEMEKKÝ 6 MÝLYAR CEVABI VARDIR .
Aþkýn tanýmý sadece iki kelime.SAYGI ve SEVGÝDÝR. Saygý bitince sevgi kendiliðinden kayboluyo.Aþký tanýmlamak için 100 tane maddeye gerek yok yani..........!
aþkýn ne olduðunu anlayabilmek için insan duygularýnda hissetmelidir ancak aþk o þekilde anlaþýlýr.
aþk üç harften oluþan tek kelime ile oluþur içinde bir ün iki de ünsüz harf bulunmaktadýr![]()
Made Ýn NizipLi
aþk: a.þ.k harflerinin birleþmesiyle meydana gelen bir olaydýr...
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
MELEK ARADAN EPEY ZAMAN GEÇTÝ ARTIK ANLAMIÞSINDR DEÐÝL MÝ SENÝN ÝÇÝN GERÇEÐÝ BU ZMN AZ AMA DAHA ZAMANIN VAR
Aþk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
yaa aþký anlatmak için neden bu kadar uðraþýyorsunuz...Huzeyfenin olduðu her yerde aþk vardýr...
eþ-dost-arkadaþ
anne-baba-kardeþ
vatan-millet
Allah-hz. Muhammed (sav)
iþte ben bunlarýn hepsine aþýðým
haaa bide Nizip.com tabikii...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
mrb arkadaslar ben sýteye yený uye oldum ask ustune laf soylenmez sadece yasanýr sýzce yanýlýyor muyum?
AÞK DEMEK NÝZÝPLÝ_MEHMET DEMEK.ADAM KÖRKÜTÜK AÞIK![]()
SIKINTI YARATMA...!