alýntý:
ahmetaksoy;
hangi ahmet beyi
eger ben isem,zaten ben on yýldýr çocuklarý sosyal ve kültürel etkinliklerden faydalandýrýyorum.
Allah razý olsun siz ve sizin gibilerden
alýntý:
ahmetaksoy;
hangi ahmet beyi
eger ben isem,zaten ben on yýldýr çocuklarý sosyal ve kültürel etkinliklerden faydalandýrýyorum.
Allah razý olsun siz ve sizin gibilerden
Konu nizip.com tarafýndan (07.06.08 Saat 20:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip'te sokak çocuðu olduðunu bu sitede öðrendim, hiçbirþeyden haberimiz yok..Demek vatandaþlýk görevimizi yapamýyoruz
Konu nizip.com tarafýndan (07.06.08 Saat 20:12 ) deðiþtirilmiþtir.
deðerli kardeþim bizim derneðin kapýsý sýzede açýktýr.bekliyoruz
Konu nizip.com tarafýndan (07.06.08 Saat 20:13 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu çok önemli bir sorun ama nasýl çözülür bilemiyorum..
beklerseniz yakýnda sevgili arkadaþlar bir formül ve bir çok proje ile birlikte sizi bilgi sahibi edeceðiz
kolay gelsin ahmet abi allah yardýmcýnýz olsun
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 15:50 ) deðiþtirilmiþtir.
\"Hayalleri olan insanlar Daima uyanik Kalmak Zorundadirlar.\" H-T asar?m (Web Tasar?m)
Ne Olacak Bu Sokak çocuklarýnýn Hali, Bunlar B?rer Birer Suç Iþliyorlar Bunlarý Suça Teþvik Eden Yönelten Birilire Mi Var. Anlayamadým
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 15:51 ) deðiþtirilmiþtir.
GERÇEKLER ARTIK KONU?ULSUN
Bu gün yine bir sokak kardeþimiz,çocuk polisi Abdullah abimiz tarafýndan baþkanlýða getirildi. Sayýn baþkanýmýz H.F. Akdoðan çocuða uzun uzun nasihat ettikten sonra kendisine bir iþ imkaný saðladý, çocuk ta çalýþacaðýna ve bir daha tiner kullanmayacaðýna söz verdi,Rabbimin izni ile bu gün bir gül daha solmaktan kurtarýldý.
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 15:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
tabi ki,sevgili akdoðan,bu konuda gerçekten çok hasas,
hat ta ,bu konuda kendileri bizlere öncülük ediyor.ALLAH razý olsun
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 15:53 ) deðiþtirilmiþtir.
bügün belediye baþkaný ile çocuklar için ne yapýlabilinir .diye fikir alýþveriþinde bulunuldu ,ayrýca baþkan son günlerde çocuklar ile ilgili belediyenin yapmýþ olduklarý ,yapýlacaklar hakýnda konuþtuk.sagolsun baþkan çok duyarlý.
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 15:54 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili kumralým,
sizden proje beklim.sevgiler
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 15:56 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
ahmetaksoy:
sevgili kumralým,
sizden proje beklim.sevgiler
Bu formda ki yazýlarýmý okursanýz projelerimi görürsünüz....
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 17:12 ) deðiþtirilmiþtir.
daha da ileri, kumralým........................
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 17:12 ) deðiþtirilmiþtir.
selamlar bizim konuþmalarýmýzýn yazýlarýmýzýn çoðu boþa onlara yapabileceðimiz en büyük yardým bir yemek yedirmek olabilir veya bir iki milyon para olayla bizzat devletin ilgilenmesi lazým sayýn baþkanýn umarým bu meseleden vardýr ve umuyorumki baþýný kaldýrýp masasýndan bu meseleye el atar
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 17:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostlar,
O mücevheri veren þey nedir acaba?Onu verdiðimiz zaman bu sorun çözülmezmi? Ne dersiniz.
DAÐLARDA SEYAHAT EDEN bilge bir kadýn, bir dere kenarýnda deðerli bir taþ bulmuþtu. Ertesi gün kadýn baþka bir gezginle karþýlaþtý. Adamýn karný çok açtý. Bilge kadýndan yiyecek birþeyler istedi. Kadýn ona birþeyler vermek için çantasýný açtýðýnda deðerli taþý gören adam, kadýndan onu da kendisine vermesini rica etti. Tereddütsüz:
“Olur” dedi kadýn.
Aç gezgin, talihin nihayet kendisine yaver gittiðini düþünerek, sevinç içinde ayrýldý oradan. Ancak, birkaç gün sonra o civarlara geri geldi ve bilge kadýný bularak, taþý kendisine iade etti.
“Bana verdiðin taþýn ne kadar deðerli olduðunun farkýndayým” dedi adam. “Ama düþündüm ki, sen de bu taþtan daha deðerli birþey var. Bu mücevheri verebilmeni mümkün kýlan þeyi bana verir misin?”
Selamlar,Sayg?lar
Konu nizip.com tarafýndan (08.06.08 Saat 17:21 ) deðiþtirilmiþtir.