vilayet olmayý hakediyorda ne kelime hak etmiþ ama bunu hayata geçirecek kimsesi yok
vilayet olmayý hakediyorda ne kelime hak etmiþ ama bunu hayata geçirecek kimsesi yok
Konu pulanna34 tarafýndan (28.06.07 Saat 22:50 ) deðiþtirilmiþtir.
bence bu sorunun en güzel cevabýný ana sayfadaki anket veriyor...
Konu Cali tarafýndan (28.06.07 Saat 23:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Þimdi önce Nizipliler il olmak istiyorlar mý? bunu sorgulamak lazým bu konuda sitemizde geçmiþ tarihlerde konular açýldý, anketler yapýldý, herkes görüþlerini yazdý, olumlu olumsuz yönleri konuþuldu tartýþýldý, ve Nizipliler bu konuda Kilis gibi seçim vaadleri sonucu göstermelik bir vilayet olmaktansa 30 küsür vilayetten büyük bir ilçe olarak kalmayý arzuladýlar.
Ayrýca vilayet olma konusu öyle seçim meydanlarýnda söz verilerek olmuyor; bunun için bir takým verilerin belirli standarta ulaþmasý lazým, diðer türlü olunca vilayet olmanýn vatandaþa getirdiði sýkýntýlar ve yükler sadece eziyet olarak kalýyor.
"Bunu hayata geçirecek kimsesi yok" demiþsin, bu sözüne katýlmamakla birlikte bu bir ihtiyaç haline geldiði an Nizip'in vilayet yapýlacaðýndan þüphen olmasýn.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Yani konu baþlýðý AK parti yönetiminden memnunmusun, konu içeriði Nizip'in il olmasý,
önce ne istediðimizi belirleyelim.
Ýlçemizin il olma konusu ise kulaða hoþ gelsede, ben pek taraftar deðilim.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
evet bunu hayata geçiricek kimse yok dedim ve bunuda görüyoruz Nizipteki zeugmanýn bulunduðu yer belkýs barajý olmalýydý Nizip'in sahibi olsaydý bu olurdu ama yokki birecik baracý olmuþ
Allah memnuniyetini arttýrsýn![]()
ben adamlarýn bi hatasýný görmedim. vede bence Nizip ilçe olarak kalmasý il olmasýndan daha iyi il olursa vergiler artacak yaþam zor olacak bence bu þekilde kalmasý en hayýrlýsý
Osmanlý parký ile sýnýrlý deðil elbet görülen deðiþimler, Ýlçemiz AKP hükümeti ve belediyesi döneminde gerekse eðitimde, gerekse çevre düzenlemelerinde ve de daha bir çok alanda geliþmeler göstermiþtir. bu da þüphesiz ilçemizin belediye baþkanýnýn, milletvekilinin, kaymakamlýðýn, emniyet müdürlüðünün, garnizon komutanlýðýnýn ve daha bir çok kurumlarýn uyumlu bir þekilde çalýþmasýyla baþarýlmýþtýr.
maþallah o kadar Memnunsunuzki menuniyetinizden dolayý millet vekilligine soyunuyorsunuz akp den![]()
YATIRIM YAPILDIMI, HANCAÐIZ BARAJ PROJESÝ HALA DURUYOR, NÝZÝP ÇAYINA SU VERÝLECEKTÝ, ÝÞSÝZLÝÐE ÇARE BULUNAMADI, DÜNYANIN HAYRAN KALDIÐI ZEUGMA ANTÝK KENTÝNE YATIRIMLAR BEKLÝYOR, HANGÝ MÝLLETVEKÝLÝ SEÇÝLSE BÝLE SORUNLAR HEP AYNI GÝDEN DE AYNI GELENDE NÝZÝP HALKI VERDÝÐÝ OYLARIN HESABINI SORMADIÐI SÜRECE PARKTA OTURUP ÇAY ÝÇERÝZ ANCAK
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
BN MEMNUNUM TABIKI AMA SADCE OSMANLI PARKINI YAPTI BN ONU IMA ETMEYE ÇALIÞTIM SEN YANLIÞ ANLADIN CUMHURÝYET TARÝHÝNDEN BU YANA ERDOÐAN GBÝ BÝR KAÇ KÝÞÝ GELDI MENDERES ÖZAL VE ERDOÐAN
pulanna kardeþim iki mesajýnda da belirttiðin konularýn akparti yönetimi ile deðilde ilçede þu ana kadar sorumluluk almýþ bütün idarecilerin sorumlu olmasý gereklidir. il olma istekleri konusu pek de üzerinde durulan bir mesele olmamakla birlikte, zeugma konusunda bir çok bakaný hatta baþbakaný bile alana götürüp yerinde ziyaret ettiren ve gerekli ödemeleri çýkartan bir yönetim þu an iþ baþýndadýr.