ben 98 mezunuyum ama mavera geçerken uðramýþ bi dahada gelmemiþ..
ben 98 mezunuyum ama mavera geçerken uðramýþ bi dahada gelmemiþ..
Merhaba arkadaþlar; ben 1984-85 yýlýnda nýzýp lýsesi 1 sýnýfýnda (d.p.yatýlý olarak) okudum.1/A ya da 4/A þubesýydi sanýrým.. Þu anda elektronýk mühendisi olarak Ýstanbul' da calýþýyorum. o zaman ki sýnýf arkadaþalrýmýn çoðunu hala sevgýyle hatýrlýyorum. M.Akif Hartavi, Halil Daðlý, Aynur Kökmen, Ferah Kökmen, Said Sayýn, Nazan karahan, Ýbrahim Balcýoðlu vs. þu an hatýrlayabýldýklerým.(hatýrlayamadýklarým kusura bakmasýlar) bený hatýrlayan arkadaþ ve öðretmenlerýme sonsuz selamlar..
Elo.Müh. Ramazan AYDIN-- ÝSTANBUL
Konu R.Aydýn tarafýndan (22.06.07 Saat 14:07 ) deðiþtirilmiþtir.
1990-91 Nizip Lisesi Mezunuyum. Dokuz Eylül Üniv. Ýnþ. Müh. Bölümü Mezunuyum. Þu an Nizipte sebest çalýþmaktayým.
Konu polar tarafýndan (23.06.07 Saat 09:22 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: yanlýþ oldu
yok arkadadasým býrakýrmýyým seni kýskananlar çatlasýn
Emailinizi güncelleyin
kanal arkadasým bizimkiler 91 92 mezunu yazacan heralde yaslandýn hatýrlýyamusun
Emailinizi güncelleyin
valla kanal neydi o günler 1991 92 yýlý mezunuyuz sanki milttan öncemiþ gibi baksana ersin baþçavuþ olmuþ kim derdi o deli dolu ersin arkadasýmýz askeriye gibi disiplinli bir yerde görev yapacak kýsmet ersin selanlar
Emailinizi güncelleyin
1987 mezunlarýndan kýmse yokmu? Ben, eðer 1985 'te 1. sýnýftan nakille baþka liseye gýtmeseydým 1987 de mezun olacaktým. 1984/85 lýse1/A þubesýnde okudum.... hatýrlayan arkadaþ ve öðretmenler cok selam...
Elo.Müh. Ramazan AYDIN--ist.
Arkadaþlar 1988 Nizip lisesi mezunuyum.Adýyaman-Kahta da ilköðretim okul müdürüyüm6/Fen C de okuyanlar umarým beni unutmamýþlardýr.Ben Mehmet ÖZEN arkadaþlarým Nurettin DEMÝR (Þimdi ABD de master yapýyor.Mahmut Akpek Nizip Namýk Kemal ÝÖo daOðuz Hocaoðlu Mahmut Þerif ÖZCAN Mahmut DAÐ ....