EVET BU KONUYA HAKLILIK PAYI VAR.TRAFÝK ÝÞARETLERÝNÝN BÝR AN ÖNCE FAALÝYETE GEÇMESÝNÝ ÝSTÝYORUM.VATANDAÞIN VE TÜRK POLÝSÝNÝN BÝLÝNÇLENDÝRÝLMESÝNÝ VE KATKIDA BULUNMASINI ÝSTÝYORUM
EVET BU KONUYA HAKLILIK PAYI VAR.TRAFÝK ÝÞARETLERÝNÝN BÝR AN ÖNCE FAALÝYETE GEÇMESÝNÝ ÝSTÝYORUM.VATANDAÞIN VE TÜRK POLÝSÝNÝN BÝLÝNÇLENDÝRÝLMESÝNÝ VE KATKIDA BULUNMASINI ÝSTÝYORUM
ÝNÞAALLAH DAAHA ÝYÝ OLUR
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
ewet umarýz yakýnda bu konunun sorunu cözulur
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
NÝZÝP EMNÝYETÝ PLAKASIZ , EHLÝYETSÝZ KULLANILAN HERKESÝ TEHTÝD EDEN MOTORSÝKLET VE ONUN KULLANICILARINA BÝR ÞEY YAPMIYOR TRAFÝK IÞIKLARINA ALDIRIÞ EDECEKLERÝNÝ SANMAM!
mrb arkadaslar Nizipte iyiki isisklar calismiyor dusunun isiskalrin calistigini trafikte ne kadar yigilma olcagini.. malesef Nizipte yollarimiz hem dar hemde park sorunumuz var her kabahati devlete yöneticlere yöneletiyoruz bide kendimize bakalim yoll ortasina arac durduranlar ki bu Nizipte cok yaygin kendi dukkanini önüne arac durdurarnlar kendince park yasak eden levha koyan isletmeciler ve brokrasi evet brokrasi bizm yaptigimiz hersey dogru baskalarinki yanlis oyasaki kurrallar cok acik herkesin uymasi gerek allah Nizip polisine yardim etsin kimseye bisey diyemiyor.siyasetciler buna engel ve ya kendimiz engeliz ya bi yerde polisten ustun makamdayiz yada usteki makamdan tanismiz var polis bize ne diye bilir.... hadi bakalim nizpte motoksiklet kaldirilsin kimse kaldiramaz gucu yetmez evet nizpte bir motoksiklet mafyasimi var acaba.. ehliyetsiz plakasiz cahil suruculerle dolu ve kimse buna bisey diyemiyor tam bir trafik canavarii bu canavari hic bir devlet kurumu dur demiyor dieyemiyor abca neden...__????? tsk
ÝNSAN IN ÖLMESI LAZIM KI TRAFIK LEVLAHARI SONRA KOYSUNLAR GÜNAH VATANDASLARIMIZIA KÖYDE BILE TRAFIK LEVHASI VAR ..KÖYÜZ YA O BAKIMDAN ..ÝLGÝLÝLERE DUYRULUR ACABA NÝZÝP ÝN NÜFÜSU 500 BÝN OLDUKTAN SONRA MI TRAFIK LEVHASI KONULMASI LAZIM BENCE SÝZCE _?_?_?_?_?=YOKSA ÝL MÝ OLMASSI LAZIM.ACABA BOL BOL PARK MI YAPSAK YOOKSAK TRAFIK LEVHASI YAPSAK ACABA _?_?_?_?=
slm arkadaþlar bu konuyu daha çok tartýþýrsýnýz bence çünkü týnlayan yok. senelerdir ben trafik ýþýðý görmedim orda.motorlar arabalar výzýýr výzýýr nerden çýkacaðý belli deðil ben istanbulda yaþýyorum þuan buranýn trafiði ordan düzenli kalabalýk olduðu halde demek istediðim bir düzen var herkes ona uyuyo bizimkiler gibi ordan burdan pat diye fýrlamýyolar bu kadar geliþmiþ bir yere hiç yakýþmýyo gerçi insanlarýmýz ne yapsýn yetkililer ilgilenmedikten sonra herkes bildiðini okuyo yinede...............!
kankam çok güzel konuya deðinmiþsin.bu konuda bende þikayetçiyim neden mi dersin çünkü benim iþ yerimin tam önünde bir direk var boþu boþuna duran bir demir yýðýný yani anlayacaðýnýz trafýk ýþýgýndan baþka her þeye benziyor sürekli olarak o bana bakar ben ona.ara sýra dertleþiriz onunla.zaten baþka bir iþe yaradýðý yok
Konu telefoncu fevzi tarafýndan (31.05.07 Saat 07:45 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaslar ben isvicrede yasiyorum.burda butun trafigi sanki yayalar yönetiyor.bir insan karsi kaldirima gecmek istedigi zamam butun arabalar ister trafik isigi olsun ister olmasi o yayaya saygi göstererek bekliyorlar.taki karsi kaldirima adim atana kadar.bence Nizip insaninin tirafik hakkinda bilgilendirilmesi gerekiyor.yani tek sorun egitimdir.
Nizip'in trafiðiyle ilgili burada onlarca konu açýldý, söylenenler hep ayný, çözüme gidecek bir icraat yok. bu forumu belediye baþkaný, emniyet müdürü gibi kiþiler okuyor mu çok merak ediyorum(bence okumalarý lazým.) konuþmak, tartýþmak güzel ama sorunu çözüme kavuþturacaklara söylediklerimiz ulaþýyor mu?
neyse, trafik ýþýðý konusunu bir trafik polisi arkadaþýma sordum, ana kavþakta trafik ýþýklarýnýn düzenden çok düzensizlik ve tehlike yarattýðýný söyledi. kavþaða açýlan yol sayýsý çok fazla. Birecik'ten gelen araçlarla, birecik cADDESÝNDEN göbeðe doðru çýkan araçlar ayný anda yeþil ýþýk yandýðý için kafa kafaya geliyorlar. Üzerine kafa yorulmuþ ancak bu potluðu giderememiþler. her halükarda iki yol için yeþil ýþýðýn çakýþmasý sözkonusuymuþ.
Nizip'in sorunu sadece trafik ýþýklarý deðil,Nizip'te genel bir ahlak sorunu var.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
ilçemizde ýþýklar çalýþmýyor olabilir ama bu dikkatsizce taþýt kullanma anlamýna gelmez herkes dikkatli bir þekilde araç kulanýrsa tirafikte de fazla sorun olmaz burdan MOTOSÝKLET sürücülerine sesleniyorum lütfen dikkatli kullanýn hýz marifet degildir
Ülkemizdeki bir çok þehirde bazý alanlarýn isimleri birbirine benzer. Bunlarýn bazýlarý da üç yol ve dörtyoldur. Ancak ben hiç bir þehirde beþ yol görmedim. Olamaz akla mantýða aykýrý diyor anlattýðým kiþiler. Ben de onlarý Nizip'e davet ediyorum. Gerçi bu sebepten hiç kimse merak edipte gelmedi. Ama ben geldiðimde beþ yollarý görünce bunungerçekten çok ilginç olduðunu düþünmüþtüm(!)
Bu konuda espri yapmaya çalýþýyorum. Maalesef yapýlamýyor. Gerçekten çok saçma. Beþ yol olan bir yerde de trafik ýþýklarýyla ilgili bir çalýþma yapýlmasý demek ki teknik açýdan mümkün deðil. Bir kaç sene önce hükümet konaðýnýn yanýndaki ýþýklarda denendi ve olmadý. Yeni bir trafik ýþýk sistemi ortaya çýkarýlmasý gerekebilir. Trafik ýþýklarýnýn çalýþma tekniðiyle ilgili ayrýntýlý bilgisi olan birisi varsa sanýrým bunu daha iyi açýklayabilir. Ve o ýþýklarýn çalýþmadýðý yolda sadece lise caddesinden gelen yol ile birecik caddesinin olduðu noktada ben bu sene 5 trafik kazasý gördüm. Bunlardan birisinde okul servisiydi kaza yapan araç!
Otoban çýkýþýndaki noktada çalýþan tek trafik ýþýklarýnýnsa özellikle yaz aylarýna girdiðimiz þu günlerde daha tehlikeli olacaðýný düþünmekteyim. Orada olabilecek bir kazanýn can kaybýyla sonuçlanmasý büyük ihtimaldir. Tahmin ediyorum olabilecek kazaya karýþacak olanda motosiklet kullanýcýlarý olacaktýr. Ehliyeti olmayan bir kiþi zaten hangi kurala uyar ki?
Arkadaþlar bu konuyu dile getirelim yaklaþýk 3 hafta oldu halen ilçemizde trafik ýþýklarý ne yazýkki çalýþmýyorr..
Neden acaba bir sorun varsa yetkililer söylesin bizde bilelim..
Nrt'de de hep duyuyoruz: "buradan yetkilelere ne demek istersiniz?" "Yetkililere sesleniyim...." piyasada halký dinleyen yetkili metkili yok. Nizip'te sorun çok çözüm yok. Konuþan çok, dinleyen yok...
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
alooo bak halen çalýþmýyor ýþýklar ne oldu yoksa siðortalarmý attý biz Nizip coma boþamý yazýyoruzz:![]()