acengiz nereden
acengiz nereden
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ýstanbul topragým
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:34 ) deðiþtirilmiþtir.
ARKADAÞLAR BEN NÝZÝPLÝYÝM GAZÝANTEPTE YAÞIYORUM.GAZÝANTEPTE BÝLE NÝZÝPÝN NOHUT DÜRÜMÜ YAPAMIYORLAR...ALLAH ÝÇÝN BÝR TANE NÝZÝPLÝ ÇIKSIN GELSÝN...NOHUTCU AÇSIN ANTEBÝN ÇARÞISINA DELi OLACAM.VALLA...ANTEPTEKi NiZiPLiLERi DÜþÜNÜNÜN...KAFAYA KOYDUM BEN ACACAM NOHUTCU.....KiMSE YEMEZSE BEN YERiM ANTEPTE NOHUTU :::hhhHHHHHH
![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:36 ) deðiþtirilmiþtir.
BARAKHAN
Elalemin sofrasýnda havyarý varsa Nizip imin güzel insanýnýn sofrasýnda nohut dürümü var.
Bunu cok görüpde lüks saydýranlar utansýn.
Helel lokmamýz olsunda biz nohut dürümümüzden menmunuz. okulda azmý nohur partisi verdik bizimde zevkimiz bu... Havyar vardýda bizmi yimedik![]()
Eyvallah !!!
DEÐERLÝ DOSTLAR,
Nohut dürümü denince aklýma Anadolu lisesindeki yedi yýllýk öðrencilik hayatým ve sabahýn ilk teneffüsünde kapýnýn önünde bekleyen nöbetçi öðrenciye sýfça yaptýðýmýz gövde gösterisinden sonra dýþarý çýkýp Nohutçu Ali Emmi den aldýðýmýz nohut dürümüne bitiþikteki kahveden söylediðimiz çayý da eþlik edip müdür beye görünme korkusunu tüm hücrelerimizde hissederek- o zamanlar müdürümüz Zeki Beydi kendi-duvar dibine sýðýnmak suretiyle nohut dürümünü yiyiþimiz geliyor.Anadolu lisesi mezunlarý siz ne dersiniz.Eminim müdür beye gözükmeden yenen nohut dürümlerinin tadý hepinizin damaðýndadýr.
Þimdi nohut dürünü saraç yokuþunundaki nohutçudan alýyorum lezzetli olmasýna raðmen ben o günlerdeki tadý alamýyorum.
racon adami
bu biraz da psikolojik bir þey bens çünkü o günkü heyecen ve isteði hatýrlayýp þimdik rahatý görünce þimdi daha basit olduðu kanýsýna varýyorsun deðilmi?
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Güngören Antep Sofrasi sabahlari nohut dürümü
üretmeye baþlamýþtýr.Nizip nohut dürümünü aratmayan
lezzet ve kývamda hazýrlanan nohut dürümü köyiçi
meydanýnda kapýþ kapýþ gitmektedir.Ýnanýlýr gibi degil
kapasiteyi artýrmayý bile düþüniyorlar.Oktay ve ekibine
bu hizmetten dolayý teþekkürler..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
VAY ABÝ BUNLAR REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLARA GERENK YOK)))
YAW BÝR ZAMANLAR BEN AÇMAYI DÜÞÜNÜYORDUM HATTA SÝTEDE YAZDIK AMA GÝRÝÞÝMCÝ BULAMADIK AMA YÝNE ÖÐRETMENLÝÐÝM ÝSTANBUL DA OLURSA AÇAÇAÐIM ÝNÞALLAH)) ÝYÝ PARA VARDIR OKTAY ABÝ AÇTIÐINA GÖRE...
.
<div align="justify" Sevgili Gökhan ,Oktay abin iþ yerini yeni açmadý yýllardýr Güngören ve Baðcýlar'da hizmet veriyor.Sevgili amcamoðlu Oktay istek üzerine iþ yerinde nohut dürümü yapýyor herhalde.Ýnþallah bu tadý Ýstanbullu'lara sevdirir.</div .
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
eskþehir e ilk geldiðimde sormuþtum nohut dürümü satan yer war mý diye ama burdakiler o ne bee demiþti.bende baþladým anlatmaya)ama anlamadýlar...
)
ben beþ seneden beri urfa merkezdeyim ,nohut dürümü satan bir yer görmedim duymadým.ancak suruç,aligör(11 nisan)da var oda bizim nohut dürümünden çok farklý.nohut tam piþmemiþ ve sadece su ile kaynatýyorlar.nohut diri diri kalýyor.
birde birecikte var .gerçi birecik bizden sayýlýr?(bilgilerinize)
antalyadayým burada býrak nohut dürümcüsünü pide yapan ekmek fýrýný bile yok(fýrýncý arkadaþlar ilgilenebilir büyük bir potansiyel var.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
valla arkadaþlar nizibin nohutunu bilmem yemek kýsmet olmadý ama birecigin nohutu üstüne de nohut tanýmam birecik halinin orda yapýyolar valla okadar güzel ki bazen sýrf nohut yemek için gideriz ailenecek birecige burda iyi yapan bi yer varsa söyleyinde yorulmayak birecige kadar...saygýlar.. nohut dolu günler...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
alýntý:
"quote" asi ve mavi demiþki:
valla arkadaþlar nizibin nohutunu bilmem yemek kýsmet olmadý ama birecigin nohutu üstüne de nohut tanýmam birecik halinin orda yapýyolar valla okadar güzel ki bazen sýrf nohut yemek için gideriz ailenecek birecige burda iyi yapan bi yer varsa söyleyinde yorulmayak birecige kadar...saygýlar.. nohut dolu günler...
Birecik nohuttan ne anlar..... Fýrat mahallesindeki fýrýnýn önündeki nohutçunun nohutunu deneyin....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yok öyle deme birecikte benim eniþtem hasan usta vardý valla parmaklarýný deðil kendini yerdin huzo))