evet,KENT KONSEYÝ,bulunmaz bir fýrsat,bu fikri uygulamak,medeni insanlarýn yapacaðý bir çalýþmadýr.teþebüscüleri tebrik ediyorum.sayin AKSOY u kutluyor ve destekliyorum
evet,KENT KONSEYÝ,bulunmaz bir fýrsat,bu fikri uygulamak,medeni insanlarýn yapacaðý bir çalýþmadýr.teþebüscüleri tebrik ediyorum.sayin AKSOY u kutluyor ve destekliyorum
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:04 ) deðiþtirilmiþtir.
ILKE GAZETESI
sayýn soner,ilgine tesekür,KENT KONSEYÝN KURULDUÐU YERLERDE,belediyecilik bambaþka iþliyor.bu konuda sosyal görev paylaþýmý ve baþarý yüzde yüz artmýþtýr.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:05 ) deðiþtirilmiþtir.
KENT KONSEYÝ nedeni ile,imar katliyamý olmaz,çarpýk yapýlaþma gibi,hizmetler adaletli olur,ayrýmcýlýk olmaz.halk kendi kendisini birlikte yönetir. hazýrdaki belediye v.s. gibi kuruluþlarýn görevi hafifler.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:06 ) deðiþtirilmiþtir.
geliþmelerden bizi de haberdar edin arkadaþlar...biliyorsunuz gurbet illerdeyiz....
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:06 ) deðiþtirilmiþtir.
....
Bu iþin arkasýný getiremediler,yapamayacýðýnýz iþlerle milleti heyecanlandýrmayýn sayýn aksoy...
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Kent konseyine hiç gerek yok.Gidin belediyeye ya da Kaymakamlýk Sosyal Yardýmlaþmaya sorununuzu bildirin eminim çözülecektir.
Unutmayýn ki konsey Baron iþidir.
Baronlar çözüm üretemez.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:08 ) deðiþtirilmiþtir.
sayýn AKSOY,
kent konseyi hakýnda bizleri bilgilendirin.siz bildiðim kadarý ile atýþýnýz adýmý geri atmazsýnýz.çünkü DEVRÝMCÝLER hep öyledir.lütfen bizleri bigilendirin.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:08 ) deðiþtirilmiþtir.
g.anteplim
Kent Konseyi Ne Yapar:
Yereldüzeyde demokratik katýlýmýn yaygýnlaþtýrýlmasýný, hemþehrilik bilincinin geliþtirilmesini ve çok ortaklý yönetim tarzýnýn belirlenmesini saðlamak
21.yüzyýl Nizip'in doðasý, tarihi, kültürel mirasý ve sosyo-ekonomik yaþantýsý ile bütünleþecek nitelikteki stratejileri belirlemek,
Ýlçemizin sürdürülebilir geliþmesinin temelini oluþturacak politikalar arasýnda önceliklerin belirlenmesi ve çözüm önerileri üretilmesine imkan tanýyacak bir uzlaþma ortamý oluþturmak,
lçe halký ile birlikte eylem planlarý hazýrlamak, uygulamak ve geliþtirmek,
Konseyce alýnan kararlarýn Nizip Belediyesi Meclis gündemine alýnmasýný saðlamak,
Yaþamý ilgilendiren her konuda çalýþmalar yapmak.
Sevgili form arkadaþlarým yukarýda sayýlan maddeleri biz Nizip.com'da zaten yapýyoruz Kent konseyini kurmuþuz
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:13 ) deðiþtirilmiþtir.
kent konseyi ilçeye faydalý olur. Yapýlacaklarý ilgiler dahaa çabuk duyar.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 14:14 ) deðiþtirilmiþtir.
bu konuda çalýþmalar ne aþamada acaba?
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:28 ) deðiþtirilmiþtir.
bizde yetkillilerden cevap bekliyoruz.gereken konu hak?nda bigi verdim.biraz beklersek netle?ir
Arkadaþ Lar
Ben öteki Tarafta Belediyeler Yasasýný Yazdým Ama Zanneder?m Okuyan Olmamý
Kent Konseyi Nedir?
Belediye Meclisi Nedir?
Belediye Meclisi Bir Kent Konseyidir Her Meclis üyesinin De çevresi Kendi Konseyidir
Belediye Meclis üyelerinizin Baþýna Toplanýp Onlar Vesilesi Ile Iþ Yapsanýz Daha Iyi Olurrrr. Niye
çünkü Bu þehýslar Sizler Ve Bizler Tarafýndan Seçilmiþlerdir
Yoksa Siz Sýaradan Insanlar Bir Araya Gelirseniz önünüzde Resmi Sýfatlý Kimse Olmaz Ise
Toplantý Ve Gösteri Yürüyüþ Kanunlarýna Muhalefet Eder Hatta Isyan -baþkaldýrý-huzuru Bozma Vs Nedenlerden Dolayý Devletle Baþýnýz Aðrýr
Ergene Avrat Dövmesi Kolaydýr
Akýllý Olalým Belediyemizle Birlikte Olalým doðru Olan-insana Faydalý Olan Fikrimizi Onlara Kabul Ettirmeye çalýþmanýn En Iyi Yolu
sizdenim-bizdensindir
kale Içeriden Feth Edilir
Kapitalizim Bunu Söyler Ve Uygular
Selamlar
Suat Sabuncu
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:37 ) deðiþtirilmiþtir.
suat sabuncu
ne demek okumamaký
caným agam tabi ki okuduk...........sevgiler
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Sayýn Aksoy Yýlarca Ilçemizi Kent Konseyimi Baron Konseyim Yatýklarý Ortada
Hep çýkar Mefat Peþiner Gireler Konseyi Filan Yok Kardeþim Bu Konuda Sen Desteklemiyorum
Sen çýk Aradan Derneðine Bak Eski Günlerde Olduðu Gibi Fakir Oksuz Yetim çocuklarý Sevindir Senin Görevin Yeterince Var Zaten
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:39 ) deðiþtirilmiþtir.
HAMAS
sevgili hamas,
sen merak etme ben ALLAH ýn izni ile tüm verilen görevlerin hakýnda gelirim.ayrýca medeni toplumlarda bu tur konseylerin kurulmasý muhakak gerekiyor.tabi ki,bazý söylemlerinede katýlýyorum.sevgiler
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 16:40 ) deðiþtirilmiþtir.