saðol kardeþim.Ýnan ben þimdiye kadar böyle bilmiyordum bursaya geleli 15 yýl oldu demek ki unutmuþum.bu mantýkla yemeyeli de 15 yýl olmuþ.
saðol kardeþim.Ýnan ben þimdiye kadar böyle bilmiyordum bursaya geleli 15 yýl oldu demek ki unutmuþum.bu mantýkla yemeyeli de 15 yýl olmuþ.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
turþuyu boþa vermeyin,ya mercimekli köfte ile pancar ekþisine ne demeli
Konu zeynocan tarafýndan (13.06.07 Saat 05:46 ) deðiþtirilmiþtir.
slm la yoorum hasbli aþýn yanýna çirtmede(cacýk) eyi gider tama Nizip'e slmlar
Evet benim yaptýðým bol domatesli buzlu ve ekþili pirpirim salatasýydý.Teþekkürler okyanus kardeþim hatýrlattýðýnýz için.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ýbocan rahat dur,bak evde kalýrsýn ben selam yazacaktým yanlýþlýkla selmalar yazmýþým.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
anam anam ben ayran dökerim içine yoðurtla yerim yanýnda yeþil biberi ýsýrýcan oooo![]()
Sevgili arkadaþlar ben yanýlmamýþým anneme sordum hasbeli aþ yeþil mercimkle deðil mercimeðin tarladan toplanmýþ ama iþlenmemiþ haliyle yani bildigimiz kýrmýzý mercimeðin kahverengi kabuklu olanýyla yapýlýyormuþ bizzat gidip annemin evinde baktým asla yeþil mercimekle yapýlmýyor
sevgili baþak kardeþim ben malesef bir Nizipliyle evli deðilim onun için asla Nizip yemeði yapýlmýyor.Eðer dünyaya bir daha gelme þansým olsa kesinlikle bir Nizip kýzýyla evlenirdim sýrf Nizip yemeði için.
Mahmut abi 18 aðustos'ta gelene Hasbeli aþda var Ýnþ..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
SEVGÝLÝ ADMÝN ÝNAN ÇOK GELMEK ÝSTERÝM ÝNÞAALLAH BÝR FIRSAT OLUR.
BEN DEVLET MEMURUYUM TEDAÞTA ÇALIÞIYORUM HER ZAMAN ÝSTEDÝÐÝMÝZ ZAMANDA ÝZNE ÇIKAMIYORUZ