TÜM ÖZYURTLULAR BURAYA.ARTIK NETTE BULUÞMA ADRESÝMÝZ BURASI ARKADAÞLAR.TÜM ÖZYURTLULARA SELAMLAR...
(AYÞE NAZLI)
TÜM ÖZYURTLULAR BURAYA.ARTIK NETTE BULUÞMA ADRESÝMÝZ BURASI ARKADAÞLAR.TÜM ÖZYURTLULARA SELAMLAR...
(AYÞE NAZLI)
Konu asi ve mavi tarafýndan (10.06.07 Saat 17:22 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: GÜNCELLEME
ARKADAÞLAR AYIP YAHU TAMAM BAÞKA ARKADAÞLAR DA GELEBÝLÝR..GALÝBA BU ARALAR AYBUKE BACIMLA CENGÝZ ABÝMÝN ARASI BOZUK...DUA EDÝN DE BARIÞSINLAR.. HADÝ EYVALLAHH..
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
sýrf yanlýz kalmayasýnýz diye geldim) merhabalar..
Yaww diyeceksiniz yine erkekler istila etmiþ, ama bak gördünüz mü siz aðzýnýzdan çaðýrdýnýz, ee davet edilen yerede icabet edilir. :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metal ve akhenaton abim hoþgeldiniz sefa verdiniz zaten bu özyurtlularýn gelecegi yoktu...hepsi þýmarýk çocuklar iþte ne yaparsýn...bi biz fakir kaldýk aralarýnda zaten..neyse hadi eyvallah
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
hoþbulduk asi ve mavi. bu arada onur akýnýn asi ve mavi isimli bir parcasý var dinledin mi?.
bende yazmýþtým iþte eli baltalý yönetim yazýmý kesmiþ yine)))
arkadaþlar biz bize yeteriz bizde Nizip.com okulu öðrencileriyiz deðilmi yani tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
BEN DE YAZMAK ISTIM AMA KONU NE ANLAAMDIM ANLAMIS GIBI YAPAYIMD EDIM AMA ANMAK ISTIM KONU NEDIR.
Helin kardeþim, o mavi ok sayfa baþýna dönmek için bir link ve de herkesin yorumunda var :-))
Ayrýca ben sana konuyu izah edeyim, asi ve mavi kardeþimiz kendi okulunun konusunu açmýþ ama malesef onun okulu zengin okulu olduüðu için suan hepsi tatildeler ve de kimse cvp yazmamýþ biz de arkadaþýmýz yanlýz kalmasýn diye ziyarete geldik :-))
Gökhan kadeþimde doðru diyor buraya önceden biþeyler yazmýþtýk ama aþýrý sýcaklardan erimiþ olsa gerek siteye acilen bir 24 BTU luk klima taktýrmak lazým :-))
ee asi mavi kardeþ karne nasýl bakimmmmm
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
himmm anladim konuyu .
metal abime aynen katýlýyorum)özyurtlu deðilim ama olsun
)
HEPÝNÝZ HOÞGELDÝNÝZ ÝYÝKÝ VARSINIZ VALLA ÇOK DUYGULANDIM ÝÞTE KARDEÞÝM GERÇEK ZENGÝNLÝK BU AMA AYBUKE KARDEÞÝME AYIP OLMASIN O DA ZENGÝN OKULUNDA OKUYAN BÝ FAKÝR AMA OLSUN BE BÝZÝM GÖNLÜMÜZ ZENGÝN...
ODA GELÝR SANDIM AMA BÝZÝM ENÝÞTEYE CANI SIKILMIÞÞ....
GENE BEKLERÝZ TEKRARDAN HOÞGELDÝNÝZ...
abi bizde seni endüstri meslek lisesine bekleriz)
hiiiþt ne oluyo be) davet davet üzerine... bari bende çaðýrayým.. pazar hariç hergün 18:00-24:00 arasý Nizip radyoda ''sezerle kayýp düþler''e beklerim. ( reklammý yaptým acaba
) admin birazdan telefon açar reklam ücreti de ister).
akhenaton abi bu ne zamana kadar sürer program yani...kýsmet olursa eðer sende istersen walla gelirim)