küçüðüm ama herþeyin farkýndayým.Saygýsýzlýk etmek istemem tabi. ama yaklaþýmýnýz tartýþmaya çok açýk. küçükkkkkkkkk diye hitap ettiðinize göre kendinize bayaa güveniyorsunuz. Ama dediðim gibi saygýsýzlýk etmeye niyetim yok..![]()
küçüðüm ama herþeyin farkýndayým.Saygýsýzlýk etmek istemem tabi. ama yaklaþýmýnýz tartýþmaya çok açýk. küçükkkkkkkkk diye hitap ettiðinize göre kendinize bayaa güveniyorsunuz. Ama dediðim gibi saygýsýzlýk etmeye niyetim yok..![]()
Bazen mutlu olmayý hakedersin ya, iþte o yüzden mutluyum ..
etme zaten bence de
arkadaþlar istanbul gibi bir þehirin bence dünyada eþi benzeri yoktur doðal ve kültürel güzellikleriyle bütün müzeleri bütün tarihi yerleri gezdim ama hiçbirisi beni yerebatan sarnýcý kadar etkilemedi özellikle gidilip gezilmesi gereken bir þehir olarak düþünüyorum tek kelimeyle muhteþem zaten o sultanahmet meydaný bir yanýnda Sultanahme Camii bir yanýnda Ayasoyfa harika yerler
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Adýný da Nizipistan koyun bari![]()
Gül gül dedi bülbül güle gülmedi gitti
Bülbül güle gül bülbüle yar olmadý gitti
Evet yaaa neydi o günler, bir zamanlar istanbul Nizipe baðlý olan bir nahiye iken þimdi metropol oldu...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
istanbul muhtesem bir sehir tarihi ve canlýlýgý ile... yolum bi gün Nizipten ayrýlýrsa gidecegim yer istanbul olmasýný isterim...
Hele bak sen kim geziniyor bu saatte,
Uzanmadan sahile gezinir bizimki sitede
Zuhalsem bu bölümü yasatirim
Onunla beraber yazisirim.
Cevabini beklerim zaman zaman
Uykun gelsede yinede yazacan
Kaybolup gitme gözümün önünden
Kizarim sonar, terkederim, vazgecerim sözümden...
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
hahahaha
düz yolda yürüdünde istanbula gitmen kaldý...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Acele AþkDaha dün gördüm seni düþümde,
aþýk oldum.
Uyandým, yoktun.
Uyumak istedim tekrar,
Olmadý.
Hepsi bu kadarmýþ demek.
Eh,
mutluluklar dilerim sana,
düþümde gördüðüm,
gördüðümü sandýðým,
seni sandýðým sana…
Made Ýn NizipLi
O ÞARKI SÖZLERÝNÝ BNDE ÝSTÝYORUM O SARKIYI BNDE SOYLEMEK ÝSTIYORUM ZUHAL OKURUM
Gelin arkadaþlar..hayallerinizi ertelemeyin..yarýn sizler için geç olabilir..