vay be bu kadar sevilmediðimi bilmiyodumm.arkadaþlar beni evlendirip yakacakmýsýnýz yaa.hakancým mutluluklar önce senin düðünü bi yapalým sonra ben yapcam.çok sürmez![]()
vay be bu kadar sevilmediðimi bilmiyodumm.arkadaþlar beni evlendirip yakacakmýsýnýz yaa.hakancým mutluluklar önce senin düðünü bi yapalým sonra ben yapcam.çok sürmez![]()
ama ben sýramý gönüllü olarak ömer kýsa ya veririm....yada nasýl olsa akrabayýz tek düðünle çifte evlilikte uyar bize dimi ömer kýsa
evet ayný söylenti bana da geldi.biraz önce aksoyla birlikteydim o da inkar etmedi.galiba gerçekten aksoy da evleniyooo...![]()
abý sýra senýn sen baskasýna verme senden sonar baþkasýna ver sýraný
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mutluluklar abý allah sonunu erdýrsýn ha bu arada abý yasýn kactý yaw![]()
Allah tamamýna erdirsin. Bir yastýkta kocayýn, devir ekonomi devri...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
unutmam unutmam sen merak etme![]()
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
ahhhhhh ahhhhhhh, ömürden bir gün daha gitti, siteden bir bekar daha birine vardý ama bizde biþey yok...
bu arada gene yediklerini yazmýþlar ama allahtan resim atmamýþlar...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
hakan abi mutluluklar allah inþallah bir ömür boyu mutluluk nasip eder...
Arkadaþlar..hepiniz istanbul'a gelin..burda kýzlar için de bir sürü erkek..erkeklerler için de bir sürü kýz varçekinmeyin ..gelin..sizi elbettte boþ göndermeyiz..o kadar yol gelmiþsiniz
![]()
bana kýzý istemeye ne zaman gidiyoruz yawww
Made Ýn NizipLi
Hakan kardeþim tebrikler hayýrlý uðurlu olsun, ama cezan çok aðýr olacak haberin olsun. anladýn sen onu![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...