Saygýdeger Nizipli kardeþlerim... öncelikle söyleyeyim ben bu sanatçýmýzý çok fazla tanýmýyorum.. sadece aklýma geldi diye yazdým.. geçen hafta bi arkadaþ bu konuda biraz bilgi verdi.. adam 15 inci kasetini çýkaracak bir ay sonra..
Yaklaþýk 20 yýldýr müzik piyasasýnda ama ne Nizipte konser verdi nede gören duyan var...
Acaba bu adamý tanýyanýnýz varmý? Bu sanatçýya neden sahip çýkýlmaz yada neden hiç düðün derneklerde çaðrýlmaz... mesela cumartesi günü Sayýn Milletvekili Mehmet sarýnýn kardeþi evlendi..(Hayýrlý olsun) Düðüne Urfa geceleri davet edilmiþ bide bayan bi sanatçý... þimdi diyorum eger bizim kendi yerel sanatçýmýz gelseydi iyi olmazmýydý..
Bu Sanatçýmýz Geçen sene Belediyemizin düzenlemiþ olduðu Staddaki programda 2 tane türkü söylemiþ ama Fatih Kýsaparmak aðýrlýklý Bi program olmuþ...
Benim Demem þuki Bu Sanatçýmýza sahip çýkýlmayýþý bu sanatçýmýzdan mý yoksa Yetkililerin Bu sanatçýya yeterince sahip çýkmayýþýndanmý kaynaklanýyor...
Bu sanatçýmýz Yanýlmýyorsam Ankaradaki Nizipliler gecesinede katýlmýþ.. Sayýn Bakan Tüzmen bey Bu adama sahip çýkýlmasý hususunda Gerekeni yapacaðýný ifade etmiþken buðün gene sahiplenememiþ...
Sayýn Admin Sayýn Ahmet Aksoy Sayýn Orhan çelik V.S. Yetki konusunda en uç noktada olan 3 kardeþime sesleniyorum ve diðerlerine... Lütfen eger bu memlekette sahiplenilecek biri varsa oda kendi memleketimizin çocuklarý olsun.. Ve bu konuda yorumlarýnýzý bekliyorum..
Hepinize Hürmeten SAYGILARIMLA..![]()