40 kiþiye gerek yok yaww..........15 yada 10 kiþi ile çok güzel olur gezii fiyati ne kadar gezinin sadece vapur parasi yanii
40 kiþiye gerek yok yaww..........15 yada 10 kiþi ile çok güzel olur gezii fiyati ne kadar gezinin sadece vapur parasi yanii
biri öncülük yapsýn artýk þu iþe,gidecekler isim yazsýnlar..1.ncisi ben....
GÜNÜNÜ BELÝRLEYELÝM ARKADAÞLAR O ZAMAN HEP BÝRLÝKTE GÝDERÝZ
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Ama geleceklerin þimdiden burda bildirmesi gerek bence çünkü adamlar ona göre organize edcekler gelecek katýlýmcýlar bildirsin geleceklerini
BEN GELMEYECEÐÝM
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
sevgili hemþerim bizde varýz ama tarih bize uymuyor.temmuz ayýnýn baþýnda oradayýz inþallah.kýsmet olursa bizde geliriz
Tura Katýlmak Ýsterim. tarih için þimdiden biþey söylemek zor. Düzenleneceði zaman haberim olursa uygun olduðum takdirde mutlaka katýlýrým.
son aldýðým bilgilere göre temiz bi yerde yüzme þansýmýzda varmýþ...
mehmet ne zaman toplayacan adamlarý??
BIZ GELEMIYORUZ KISKANDIRMAK ICIN MI YAPIYORSUNUZ BUNU![]()
Mustafa gel sen bizi 29/07/07 pazar günü sabah 09:00 da götür. Kaç kiþi gelirsek kiþi baþý öderiz artýk. Heralde komple kiralamaya gerek yok. Yiyecekte domates falanmý olur birþeyler ayarlayalým artýk.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
o zaman tarih uygunsa kesinse çalýþmalara baþlayalým abi gelmek isteyenler için isim listesi ayarlayalým...
iyi o zaman ilk beni yazýn listeye![]()
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Allah'dan mani olmazsa oradayým. TEkneyi komple kiralamamýza gerek yok deðil mi ?
Kiþi baþý ne kadar öderiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
katýlým çok olursa kiralamak daha iyi olur yok eðer fazla kiþi gelmezse dediðin gibi kiralamaya gerek yok
abi sadece isim listesini nasýl oluþturabiliriz muhtemelen tekneyi tamamen kiralarýz yani çoðunluðu saðlayacaðýmýza inanýyorum...