haber: www.Nizipdenge.com
![]()
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Adaylarý Nizip Ticaret Odasý'ný ziyaret etti. Ziyarette NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Nizip'in sorunlarý ile ilgili bir dosyayý sunarken, MHP 1. sýra adayý Hasan Özdemir ise Nizip'e yapýlmayan hizmetlerin hesabýnýn sorulmasý gerektiðini söyledi. MHP'li adaylar NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve NTO Yönetimi tarafýndan karþýlandý.
Ziyarette açýklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep 1. Sýra Adayý Hasan Özdemir, Barak Sulama Projesi'nin 4,5 yýldýr çözülmemesinin, Zeugma'nýn ve bir fakültenin Nizip'e kazandýrýlamamasýnýn hesabýný soracaklarýný söyledi. Özdemir ayrýca kendisinin ithal bir vekil adayý olmadýðýný, doðma-büyüme bu yörenin insaný olduðunun, bine yakýn akrabasýnýn hala Nizip'te ikamet ettiðini, kendisinin görev icabý Gaziantep dýþýnda yaþadýðýnýn altýný çizerek "Ben öldükten sonra beni Nizip'te ana ve babamýn yanýna gömsünler. Bunu taahhüt ediyorum. Bende her Nizipli gibi Nizip'te gömülmek istiyorum" dedi.
Özdemir ayrýca kendisinin adaylýðýnýn belli olmadan önce bile Nizip'in sorunlarýný bildiðini bunun için Ýstanbul'da diðer Nizipliler ile devamlý toplantý içinde olduklarýný, çözüm aradýklarýný belirterek "Seçilsekte, seçilmesekte Nizip'e hizmet etmeye devam edeceðim" dedi.